Közzétették az angol televíziós közönségdíj, a TVChoice Awards 2011-es jelöltjeit. A Merlint két kategóriában indították a szervezők, és az első körös szavazatok alapján mindkettőben a legjobb négy közé került.

A Merlin a legjobb drámai családi sorozat (Best Family Drama) kategóriában jelölt.
Colin Morgan (Merlin) pedig a legjobb színész (Best Actor) kategória díjáért versenyez.

A férfi színészek versenye különösen erős, úgy tűnik, a közönség idén nem tévedett nagyot. Colin mellett Matt Smith, David Tennant és Benedict Cumberbatch kapott jelölést. A családi sorozat kategória viszont az angol köztévé erejét mutatja, ugyanis mind a négy jelölt sorozat a BBC1 műsorán látható.

Közönségdíjról lévén szó a ti voksotok is számít, úgyhogy szavazzatok! A kategóriák számától nem kell megrettenni, és nem baj, ha nincs teszem azt kedvenc angol főző showtok, hiszen valamennyi kategóriában alapértelmezett opció, hogy nem szavazol egyik jelöltre sem.

A Merlin 2009-ben már elnyerte a legjobb új drámának járó közönségdíjat. Az idei díjátadót szeptember 13-án tartják Londonban.

Címkék: díjak 3. évad colin morgan

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr743020637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2011.06.28. 11:29:42

Na, szavaztam. :) Nem volt egyszerű, nagyon sok mindenre nem tudtam válaszolni, meg volt ahol csakis elfogultság alapján tudtam szavazni. (Pl. a legjobb brit szappanoperánál. :D )

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2011.06.28. 21:21:15

én is szavaztam! Hajrá Colin! Hajrá Merlin! :)
süti beállítások módosítása