Meg nem erősített hírek, de itt olvastátok először: Szeptember 13-ig tilos publikálni a negyedik évad első, szeptember 20-ig pedig a második epizódjának fotóit. Magyarán szeptember 13. és 20. után jelennek meg a promóciós képek az angol sajtóban.

Ebből következikne, hogy a sorozat minden bizonnyal szeptember 17-én szombaton tér vissza a BBC képernyőjére, ami tökéletesen illeszkedikne a Brit Filmintézet által rendezett elővetítés már ismert 15-i dátumához is.

Kiegészítés: Mivel az időközben kiszivárgott promóciós képekről kiderült, hogy nem különösebben spoileresek, a publikálásuk időpontja valószínűleg nem határolja be az évadpremier dátumát. Így ismét az október 8-i premier dátum tűnik a legvalószínűbbnek, de még az sem kizárt, hogy egy vagy két héttel előbb érkezik meg a folytatás.

Címkék: 4. évad vetítési infó

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr583180458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása