A szerencsések már látták

 2011.09.16. 07:16

Bár a végleges kópián még délután is dolgoztak, tegnap este teltház előtt lezajlott a negyedik évad nyitóepizódjának premier előtti vetítése Londonban. A Brit Filmintézet által szervezett eseményen részt vettek a producerek és a főszereplők egy része is, akik a vetítés után a rajongók kérdéseire válaszoltak. Az eredeti tervek szerint Katie McGrath (Morgana) és Angel Coulby (Gwen) mellett Bradley Jamesszel (Artúr) találkozhatott volna a közönség, de Bradley beteg lett, ezért Colin Morgan (Merlin) ugrott be a helyére, annak ellenére, hogy reggel még Cardiffban forgatott.

"Gyönyörű, ijesztő, megkapó, fantasztikus tempójú, megindító, időnként elragadóan szívmelengető és vicces." - Ez csak egy vélemény a sok közül, de aki kíváncsi a többire, a Merlin Network gyűjtésében elolvashatja, twitteren milyen jelzőkkel méltatják Alice Troughton rendezését. Úgy tűnik, erős nyitányra számíthatunk.
A spoilereket a szervezők kérésére igyekszik mindenki magában tartani, ám annyit elárulok, a főcímet valóban frissítették idén az alkotók.

A vetítés utáni kérdezz-felelek is a közönség megelégedésére szolgált. Talán a legérdekesebb információ innen, ami a producerek szájából hangzott el, hogy felmerült egy Merlin-mozifilm lehetősége. Videó a tovább után!

Címkék: események mozifilm 4. évad vetítési infó

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr53230937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2011.09.16. 09:24:24

Mozifilm? Nem rossz ötlet. Főleg ha tolnak alá normális költségvetést.

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2011.09.21. 01:22:51

El sem tudom képzelni, mit hoznának ki egy tízszer ekkora költségvetésből. :) De talán szép megkoronázása lenne a sorozatnak.

Spawn85 2011.09.21. 11:37:05

Kérdés, ki állná a tízszer nagyobb költségvetést. Mert a BBC-nek nem igazán van pénze. Vagy esetleg bevesznek valamilyen amerikai partnert, mint anno a "Doctor Who" mozifilmnél '96-ban. Bár az nem sikerült túl jól. (Igaz, azt sem mondanám, hogy annyira rossz.)
süti beállítások módosítása