Negyedik évados DVD-borító

 2011.09.26. 20:30

Szombaton érkezik a BBC-re az új évad, amelynek első fele november 28-án DVD-n is megjelenik a briteknél. Ahogy korábban már megírtam, a hat epizódot tartalmazó háromlemezes kiadvány előrendelhető az angol amazonon (hozzánk is szállítanak), ahová immár fotó is került fel.
Nektek hogy tetszik? Szerintem az eddigi legjobb borítót sikerült összedobni.

Címkék: 4. évad merchandising

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr113258660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2011.09.27. 12:07:52

hát az eddigi legjobb évadhoz dukál a legjobb borító! Nagyon klassz lett!!! *--*

Spawn85 2011.09.27. 12:56:06

@NapShe: Azt még nem tudhatjuk, hogy ez lesz-e az eddigi legjobb évad. :)

A borító frankón néz ki tényleg.

Amúgy jól csinálják ezek a britek. Most novemberben kiadják az évad első felét, a rajongók megveszik. Majd egy idő után kiadják a második felét is, a rajongók megveszik.
Aztán kiadják az egészet egyben díszdobozban, a rajongók megveszik. :D

Az Amazon amúgy jó (és nekünk érdemes is az angolról rendelni bármit is, mert ők is 2-es régiókódot használnak, mint mi. Aki Amerikából rendel, annak "meg kell küzdenie" a régiókód problémával is adott esetben. :) )
Amúgy az vicces, hogy ez 12 fontba kerül, a teljes 3. Évad meg 16-ba. :)

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2011.09.27. 21:10:11

@Spawn85: Szegény amerikaiak még csak a harmadik évad megjelenését várják, és valószínűleg januárig várhatnak is. Szóval tőlük tuti nem rendelünk. :)

Spawn85 2011.09.28. 12:34:32

@Balinor: Igen, bár én ezt most nemcsak a Merlin hanem úgy értettem, hogy mindent érdemesebb nekünk az Amazon brit verziójáról rendelni, és akkor nem kell szórakozni a régiókódokkal.

Mondjuk én eddig csak sendit-ről rendeltem, mert baromi jó leárazások szoktak lenni náluk. (Michelle régebbi filmjeit 1-2 fontokért "dobálták", de a teljes BW sorozat is 6 font volt, amit annyiért akkor sem kapnék meg itthon, ha esetleg kiadnák. :) )
És eddig minden megjött egy héten belül...épségben. (Ezt csak azért emeltem ki külön, mert egy-két ismerősöm mesélt érdekes sztorikat, amikor Amazon-ról rendelt.)

Most azt várom, hogy a Merlin 1. Évad árát is levigyék kicsit (illetve még jobban :) ). Az még hiányzik a Michelle-gyűjteményből.

Cristine97 2011.09.29. 17:07:18

Nagyon klassz!
Mondjuk engem az meglepett, hogy Morganának nem az elvetemült, gonosz tekintetét látjuk. :D
süti beállítások módosítása