Negyedik évados DVD díszdoboz

 2011.10.22. 20:17

Korábban írtam róla, hogy az angoloknál november 28-án jelenik meg DVD-n a Merlin negyedik évadjának első fele (1-6. epizód). A felezésen nem szabad meghökkenni. Egyrészt a rövidebb évadokhoz szokott briteknél így szokás, a korábbi évadok is két részletben kerültek korongra, másrészt így annak ellenére ott lehet a Merlin-lemez a karácsonyfák alatt, hogy az évad fináléját - minden valószínűség szerint - épp karácsony este fogja vetíteni a BBC One.

A széria második fele (7-13. epizód) a tervek szerint január 23-tól lesz kapható az Egyesült Királyságban. Ezzel egy időben megjelenik a tizenhárom részt egyben tartalmazó díszdoboz is, amelynek fotóját itt láthatjátok. Külsőre szépen illeszkedik a korábbi évadok díszdobozaihoz, ahogy azt egy sorozattól várjuk. A kiadvány 5 lemezen tartalmazza majd a teljes negyedik évadot és a hozzá tartozó extrákat.

A díszdoboz már előrendelhető az angol amazon.co.uk oldalon. Az ára 26 Font (kb. 8500 Ft postaköltség nélkül), és szállítanak belőle Magyarországra is.

Címkék: 4. évad merchandising

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr593322644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása