Angliában november 28-án jelent meg DVD-n a Merlin idei szériájának első hat epizódja, az évad második fele pedig január 23-tól lesz megvásárolható lemezen. A második kiadvány, akárcsak az első, három korongot tartalmaz majd, amelyeken a hét epizód melett helyet kapott néhány extra, köztük az idei évad készítését bemutató werkfilm is. Íme mindkét kötet borítója:

Apró érdekesség, hogy a kiadványon látható jelzés szerint az évad második fele eggyel magasabb korhatár-besorolást kapott.

A januári megjelenéssel egy időben boltokba kerül a teljes negyedik évadot tartalmazó díszdoboz is, amelyből - idén először - BluRay változat is kapható lesz, azok kedvéért, akik HD-ben szeretnék élvezni az immár 35mm-es filmre forgatott fantasy sorozatot. Mint például én.

Valamennyi kiadvány megrendelhető az angol Amazontól.

Címkék: 4. évad merchandising

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr973489350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása