Mint láthatjátok, szépen benépesült a jobboldali "Képernyőn" rovat. Miközben az AXN Sci-fi kedd és csütörtök esténként folytatja az ismétlést - jövő héttől már a második évad epizódjaival -, január 9-től az AXN is újra műsorra tűzi a sorozatot. Az anyacsatorna minden hétköznap 13.00 órától vetíti az angol fantasyt. Az már biztos, hogy zsinórban leadják az első két évadot (január 26-tól jönnek a második évad epizódjai), de nagyon bízom benne, hogy utána a harmadik széria is megérkezik hozzájuk. A csak AXN-nel rendelkező ismerőseim ugyanis már hónapok óta várják a 2010-es részeket.

Remélem, olvassa valaki az AXN-nél...

Kiegészítés: És valóban! Jó hír az AXN-es nézőknek, február 14-től jön a harmadik évad is.

Címkék: 1. évad 3. évad 2. évad vetítési infó

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr353529948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2012.01.09. 00:22:53

Na, úgy látszik az AXN-nél (is) nagyon szeretik az első két évadot. :)

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.01.09. 01:47:29

Pont január 31-én ér véget a második évad az AXN Sci-fion, a februári műsor viszont még nem került fel a weboldalukra, így nem tudom, hogy a harmadik évadot is adják-e, de valószínűnek tartom, hogy igen.

Az érdekes kérdés viszont az, hogy a sima AXN-re jön-e a harmadik, mert ott még nem adták. Ha folytatótag jön, akkor február 14-én kezdődik, szóval amint felkerülnek a februári műsorok, megkapjuk a választ.
süti beállítások módosítása