A világ egyik legnagyobb sci-fi/fantasy magazinja, az angol SFX évről évre díjazza a fantasztikus műfaj legjobbjait. Az idei SFX Awards díjkiosztón, amelyet tegnap rendeztek Walesben, a Merlin az egyik legfontosabb díjat vihette haza.

A díjak egy részét a közönség, más részét a szerkesztők ítélik oda. Utóbbi kategóriába tartozik az év legfigyelemreméltóbb alkotásának járó "Phenomenon"-díj, amelyet idén a Merlinnek ítélt a magazin.
Mivel a díjátadón nem tudtak jelen lenni, az elismerést videoüzenetben köszönték meg a sorozat producerei, Johnny Capps és Julian Murphy. A producer páros megköszönte mindazt a támogatást is, amit a sorozat kap, és elmondták, jelenleg teljes energiájukkal az ötödik évad előkészületein dolgoznak.

"Bezárkóztunk egy szobába sok-sok keksszel, palacsintával és valamennyi íróval, hogy kitaláljuk a következő tizenhárom epizódot. Nagy ötleteink vannak, néhány remek fordulat" - mondta el Capps. Murphy pedig megerősítette, hogy a sorozat 2012 őszén tér vissza a képernyőre.

A producer páros videoüzenetét az alábbiakban ti is láthatjátok.

Címkék: díjak 4. évad 5. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr384068558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása