Korábban már írtam arról, hogy az SFX magazin idén a Merlinnek ítélte az év legfigyelemreméltóbb sci-fi/fantasy alkotásának járó "Phenomenon" díjat.

A magazin legújabb számában részletesebben is ír az SFX Awards idei díjazottairól, és nem fukarkodik kedvenc fantasynk esetében a méltató szavakkal.

A lap kiemeli, hogy a Merlin már az elmúlt évek folyamán a teljes televíziós kínálat egyik legstabilabb és leginkább magával ragadó fantasy sorozatává nőtte ki magát. "Ám a negyedik évad fémjelzi azt az esztendőt, amikor minden idők egyik legnagyobb angol televíziós fantasy alkotásává és igazi tévés jelenséggé vált. Tavaly a tizenhárom képernyőn töltött héten rendszeresen a legnézettebb sorozat volt szombatonként, számos kiváló epizóddal és a legjobb formáját felmutató szereplőgárdával" - olvasható a magazinban.

Az olvasói levelek között pedig Valami varázslat címmel az alábbi pár sor kapott helyet:

"Valaki ismeri a Merlin készítőinek elérhetőségét? Mert nem ártana elmondani nekik, hogy valamit rosszul csinálnak. Nem tudom, mit képzelnek. Egyik epizód a másik után remek drámát, váratlan karakterfejlődést és fantasztikus alakításokat tartogat. Hol vannak az ostoba tündéreket felvonultató, meg nem értett humoros epizódok? Nem értem..."

A magazin válasza: "Már küldtünk reklamáló levelet, hogy hogyan merészelik megkérdőjelezhetetlenül zseniálisra csinálni a Merlint..."

:)

Címkék: díjak 4. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr214137073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása