Stephen McCole skót színész (a képen) csatlakozott a Merlin ötödik évadjának szereplőgárdájához. Bár az információ nem hivatalos, biztosra vehető - a hírt maga a színész közölte twitteren.
McCole, aki Skóciában a High Times című televíziós fekete komédia főszereplőjeként vált ismertté, korábban már dolgozott Justin Molotnikovval, az ötödik évad nyitóepizódjának rendezőjével; főszerepet játszott Molotnikov Crying with Laughter című filmjében, amely 2009-ben elnyerte a legjobb skót filmnek járó BAFTA-díjat.

Twitteres bejegyzéséből az is kiderül, hogy a mai napon olvasópróbát tartottak Londonban, amelyen részt vettek a Merlin állandó szereplői, bár név szerint csak Richard Wilsont (Gaius) említi, viszont elárulta: "a forgatókönyvek nagyszerűek".

Érdekességképp: Tavaly az első olvasópróbára március 9-én került sor, a forgatás pedig a rákövetkező hétfőn, március 14-én vette kezdetét. Ebből kiindulva nem lennék meglepve, ha a kamerák jövő hétfőn már forognának Walesben.

Címkék: színészek 5. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr84296533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása