Szeptember 29 - bekarikázzuk?

 2012.03.21. 22:37

Mióta a BBC időutazós sci-fi sorozata, a Doctor Who - stílszerűen - kizökkent szokásos idősávjából, avagy tavaly fél évad átcsúszott a brit köztévé őszi műsorstruktúrájába, örök bizonytalanság(nak tűnik), hogy miként osztja be a csatorna az őszi szombat estéket, amikor egyébként hagyományosan a Merlin kerül képernyőre.

A bizonytalanság persze eddig sem volt súlyos, ám most végleg feloldódni látszik. A BBC ugyanis bejelentette, hogy idén csak hat Doctor Who-epizódot vetít, és ebbe a szokásos karácsonyi különkiadás is beleértendő, a fennmaradó nyolc rész sugárzása 2013-ra csúszik.

Így semmi sem akadályozza, hogy a Merlin idei tizenhárom epizódja a szokásos időben kerüljön képernyőre.

Hivatalos dátumok nincsenek, de a naptárra nézve elég biztos tippnek tűnik, hogy a Doctor Who augusztus 25-én tér vissza a képernyőre, ami azt jelenti, hogy a Merlin premierje öt héttel később, szeptember 29-én lehet. Ebben az esetben az évadzárót december 22-én vetítheti a BBC. Halványan be lehet karikázni a naptárban. ;)

Címkék: 5. évad vetítési infó

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr14331814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ajna27 2012.03.22. 10:54:35

még kemény 5 hónap:) egyébként hogy jön ki nekik a 8 hónap forgatás, ha most kezdték hónap elején? vagy mivel látástól vakulásig nyomják naponta, így felér 8 hónappal?:P:)

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.03.22. 23:14:21

@ajna27: Amikor vetíteni kezdik az új évadot, még javában zajlik a forgatás. Valószínűleg idén is így lesz.

5 hónap, az semmi. ;)

ajna27 2012.03.23. 19:57:41

@Balinor: ja tényleg, az évadzáró buli mintha októberben lett volna
Régebben a nyarat vártam, most a nyár végét:P és most csak 2 pierrefondsi forgatás, ami azt jelenti hogy sokkal kevesebb kép és videó :( remélem a stábtagok azért nem felejtkeznek el rólunk Cardiffban sem :)
süti beállítások módosítása