Közeleg a második blokk

 2012.04.26. 23:39

Ahogy a korábbi években, a Merlint idén is három epizódból álló blokkokban forgatják, és hamarosan véget ér az ötödik évad első blokkjának forgatása. Ezt nem csak abból tudhatjuk, hogy Dale McCready operatőr - amint azt elárulta twitteren - már majdnem végzett az első három epizód forgatási munkálataival, hanem onnan is, hogy ma este megtartották a színészek a 4-5-6. rész első olvasópróbáját.

Kíváncsian várom, melyik rendező jegyzi a következő három epizódot. Az első három részt Justin Molotnikov rendezte, de tudjuk, hogy visszatér idén Alice Troughton és Jeremy Webb is.

Azt viszont máris tudjuk, hogy a csapat a közös olvasópróba után együtt kelt útra Cardiffból.

"A Merlin szereplőgárdája elfoglalt egy egész kocsit a vonaton. Mindenki itt van. Még a szuper csodálatos szereposztó rendezőnk, Jill Trevelick is" - írta alig egy órája Twitteren Alexander Vlahos, az évad újonca, majd ezt illusztrálta is egy Eoin MacKennel (Gwaine) közös fotóval.

Szemtanúk szerint - igen, már szemtanúk is vannak - velük utazik Bradley James (Artúr), Angel Coulby (Gwen) és néhány további lovag.

Ilyen világban élünk. A sorozat színészei talán még le sem szálltak a vonatról, de ti már olvashattok az utazásukról... :)

Címkék: forgatás színészek 5. évad bradley james angel coulby eoin macken

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr974475690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Caretha · http://themusketeers.blog.hu/ 2012.04.27. 22:46:21

minden negatívuma ellenére is imádnivaló dolog ez az internet... Köszi! :) (amúgy Alexander jó hamar beilleszkedett... na nem mintha ez Eoin mellett olyan nehéz lehet :D)

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.04.28. 23:18:50

@Caretha: Jó csapatba könnyű beilleszkedni, és aki csak megfordult a Merlin stábjában, azt mondja, kivételesen jó csapatról van szó. :)

Caretha · http://themusketeers.blog.hu/ 2012.04.28. 23:49:03

@Balinor: na jóóó, igaz-igaz :)) De ő mégiscsak gonosz! :P :D
süti beállítások módosítása