Tárgyalnak a hatodik évadról

Interjú Julian Murphy producerrel (2. rész)

 2012.05.08. 22:33

Múlt héten olvashattátok a Cultbox interjújának első részét, amelyben Julian Murphyt faggatta a portál a Merlin folytatásáról. Íme az interjú második része. Ezúttal főként rajongói kérdésekre válaszol a producer:

Lesznek Merlinnek önálló küldetései az 5. évadban?

JM: Igen, ebben az évadban több olyan történet lesz, amelyben Merlin egyedül és kezdeményezően cselekszik. Úgy gondolom, hogy Merlin fejlődése a történet izgalmas része, ahogy abba az előző évad végén is belekóstoltunk.
Mostanra felnőtté vált. Szerintem az előző évad végén már láthattuk, miféle személyiség válik Merlinből, és ennek mentén haladunk tovább.

Melyik volt a kedvenc szereplője az elmúlt öt év munkája során?

JM: Úgy vélem, az ember annyira közel kerül a karakterekhez, hogy mindegyiket megszereti, de igazán és mindenféle ítélkezés nélkül! Ha esetleg szörnyűségeket tesznek, az sem változtat ezen az érzésen.

Mekkorát fogunk előre ugrani az időben?

JM: Mindig is azzal számoltunk, hogy ezen a ponton majd előrébb ugrunk az időben. Hogy mennyit, az kiderül az első epizódból.

Miért kellett kiírni Lancelotot a sorozatból? Gondoltak rá, hogy új színészt hozzanak vissza a szerepben?

JM: Új színészre nem gondoltunk, nem. Lancelottal kapcsolatban soha nem mondanám, hogy soha, de egyszer már visszatért a halálból, és azt gondolom, ennyi volt. Remek karakter és véleményem szerint Santiago (Cabrera) fantasztikusan játszotta, de úgy vélem, jobb ennyiben hagyni.

Büszkék a sorozat nemzetközi sikerére? Mikor elkezdték a sorozatot, gondolták volna, hogy a Merlinnek ekkora, az egész világra kiterjedő rajongótábora lesz?

JM: Őszintén, nem! Egyikünk sem gondolta. Igazi kult vált belőle, ami nagyon érdekes. Ez remek dolog, fantasztikus. Amivel nem számoltunk - és még ma is meglepetés számunkra -, hogy ez a legendárium milyen mértékig része más országok kultúrájának is. Azt hiszem, ez is bizonyítja, mennyire hatásos és egyetemes történetről van szó.

A Doctor Who forgatása a közelmúltban megjárta New Yorkot és Spanyolországot. Gondoltak arra, hogy Franciaországon és Walesen kívül máshol is forgassanak a Merlinhez?

JM: Őszintén szólva nem. A törekvésünk inkább az, hogy minél többet használjuk a zöldhátteret. Ez lett a módszerünk, külföldi forgatást soha nem terveztünk. Viszont a zöldhátteres díszletünk még nagyobb lett az idén.
Ma már egészen hatalmas zöld vásznunk van. Minél nagyobb a mérete és a mélysége ennek a díszletnek, annál jobb lesz a végeredmény - ez az egyik lecke, amit megtanultunk. Szóval idén minden eddiginél többet használjuk. Úgy vélem, ebben az évben még egy fokkal magasabbra helyeztük a lécet.

Olvasott már Merlin-fanfictiont, vagy nézegetett rajongói videókat YouTube-on?

JM: Bevallom őszintén, általában igyekszem elkerülni. Tudom, hogy ez szörnyen hangzik, de egyáltalán nem negatív értelemben mondom. Csupán arról van szó, hogy nem lenne szerencsés. Johnnyval (Johnny Capps a másik producer) úgy érezzük, hogy a saját ösztöneinkre kell hagyatkoznunk. Ez nem azt jelenti, hogy ne tartanánk jó dolognak.

Mi a helyzet a Merlin-mozifilmmel és a felmerült animációs sorozattal?

JM: Mindkettőről szó van, zajlik is munka, de a közönségnek mindkettőt illetően türelmesnek kell lennie; ezek hosszú időt vesznek igénybe.

Ami az animációs sorozatot illeti, úgy gondolom, az csak azután valósulhat meg, ha az élőszereplős sorozat véget ér. A nemzetközi partnereink számára nagyon nehéz helyzetet teremtene, ha túl korán nekikezdenénk, úgyhogy ez egy lassú folyamat. Úgy gondoljuk, hogy az animációs sorozat bármikor életképes lesz, ezért lassan, de biztosan valami össze fog jönni.

Lesz a Merlinnek hatodik évadja?

Nincs még végleges döntés, de tárgyalunk. Nem hinném, hogy hamar dűlőre jutunk... Erre a válaszra egyelőre még várnotok kell.

Címkék: interjú mozifilm 6. évad 5. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr984497227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2012.05.08. 23:35:39

Engem azért kicsit meglep, hogy azt mondják, hosszú idő, mire dűlőre jutnak a 6. Évaddal kapcsolatban.

Külföldi forgatás meg szerintem is felesleges. (Már úgy értem Franciaországnál messzebbre...) Mert igazából a történet szerintem nem indokolja. A Doctor Who azért más...

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.05.09. 01:14:40

@Spawn85: Engem jobban meglepett volna, ha azt mondja, "itt van a bal zsebemben a hatodik évad". :)
Nem tudom, van-e jelenleg olyan sorozat, aminek még nem mutatták be a következő évadját, de már bejelentették a következő utánit is.
Tavaly nagyon el voltunk kényeztetve azzal, hogy ezt megtették az 5. évaddal, de az is csak júliusban történt meg, szerintem ilyenkor még javában tárgyalhattak a BBC-vel.
Persze, kérdés, hogy mit jelent a hosszú idő. Ám nem gondolom, hogy kétségbe kell esni, ha őszig nem jön meg a válasz, elvégre a 2., 3. és 4. évad november előtt nem kapta meg a berendelést.

Spawn85 2012.05.09. 03:39:42

@Balinor: Ez igaz, viszont az 5. Évadot már javában forgatják. Szóval elvileg kellene már valami ötletnek lenni a folytatásra. Vagy ha esetleg nem lenne valami miatt 6. Évad, akkor meg valahogy le kéne zárni a történetet.

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.05.09. 08:27:54

@Spawn85:
nem úgy volt, hogy úgy zárják le az 5.évadot h egyszerre tűnjön "kerek egésznek" de ha úgy alakul, akkor lehessen is folytatni?:$

Merry 2012.05.09. 13:03:34

ÓÓ.. Én most olyan csalódott és kiábrándult vagyok mint egy megerőszakolt apáca. Ennyi volt? Annyira reménykedtem hogy lesz még Lancelot elvégre ő legalább annyira szerves része a legendának mint Gwen, vagy Morgred. Arról nem is beszélve hogy számomra az eddigi legszerethetőbb Lancelot volt. :( Sajnálom hogy így döntöttek. Lehet hogy csak én gondolom így, de szerintem nélküle nem igazán lehet elmesélni ezt a történetet, bár az is igaz hogy Merlin már annyira erős és önálló hogy nincs szüksége a segítségre, és hogy ő alapvetően egy magányos karakter, de a szívem szakad meg érte annyira egyedül van, mert a lovagok egy csapat, Gwen és Arthur egy pár, bár előbbi néha még ránéz, Morganának ott lesz Mordred de Merlinnek nincs egy maga korabeli társa. Gaius tanácsaira meg már nem szorul rá, mert sokkal bölcsebb.
El nem tudom képzelni hogyan zárhatnák le a történetet adott esetben az évad végén. Annyi az elmondani való hogy én kevésnek érzem a 13 részt. Átvehetnék a BSG-től hogy 20 epizód volt egy évad. :)

.Zápor. 2012.05.09. 13:23:13

@Merry: Nagyon igazad van! Merlin egyedül van a maga "kis" titkával, és talán pont ez az, ami miatt képtelen hozzácsapódni valamelyik általad említett csapathoz. Lancelot legalább meglátta benne a bátor, önfeláldozó hőst, amit Artúr nem vesz komolyan, a lovagok meg nem nagyon foglalkoznak vele - ezért is lesz komoly fordulópont, amikor kiderül, ki is ő valójában. Nem csak annyi, hogy tud varázsolni - rá fognak döbbenni, hogy nem az a szerencsétlen, kétbalkezes idióta, aki akkor a legboldogabb, amikor rendesen el tudja készíteni Artúr ebédjét (egy kis túlzással:D), hanem egy mindannyiuknál bölcsebb ember. És ne felejtsük el, hogy Mordred tudja, hogy ő Emrys, és furán jönne ki, ha ezt nem árulná el Morgánának. És ha még Aithusa is melléjük áll... Merlin egyedül hogyan nézhetne szembe mindezekkel? Ha Lancelot mellette állna, kevésbé lenne reménytelen a helyzet. (Amúgy milyen lenne már, ha kiderülne, hogy Mordred is Sárkányúr? Ez lehetséges lehet?)

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.05.09. 14:00:51

@Merry: @.Zápor.:
én is egyetértek veletek, talán annyit tudnék még hozzátenni, hogy Arthuron én azt láttam már a 4.évadban hogy bár komolyabban veszi Merlint mint a kezdetekkor, ezt valahogy fél kimutatni. Mint úgy általában az érzéseit. Vagy ha pár pillanatra meg is nyílik előtte, utána szinte egyből "bezárkózik". pl. mikor a 4.évad végén visszament Érte a barlangban... :)

.Zápor. 2012.05.09. 14:59:05

@NapShe: Igaz:) Amúgy a lovagok kapcsán szerintem elgondolkodtató az a rész, amikor elcsábítja őket Lamia. Akkor nagyon semmibe vették Merlint - főleg Leon, aki nyíltan az arcába is mondta, hogy ő egy senki. Tudom persze, hogy varázslat alatt álltak, de én úgy éreztem, hogy ekkor csak levetkőzték a jómodurukat, és engedték, hogy kijöjjön belőlük az elrejtett, agresszívabb énjük. Szerintem Leon magában tényleg nem gondol sokat Merlinről, csak nem mondja ki, mert egy jó, tapintatos ember. Furcsa is annak a résznek a végén, hogy egyikőjük sem kért bocsánatot Merlintől, pedig majdnem megölték. Ezért jutottam arra a következtetésre, hogy igazából egyikőjük sem veszi annyira emberszámba őt (talán csak Gwaine, de tőle nem várok logikus lépéseket:D)- számukra csak egy szolga, és kész.

Spawn85 2012.05.09. 20:15:24

@Merry: "Annyira reménykedtem hogy lesz még Lancelot elvégre ő legalább annyira szerves része a legendának mint Gwen, vagy Morgred. "

Szerintem az eddig ismert legendát már rég el lehet felejteni a sorozat kapcsán. Mert pl. Nimueh-nak is jóval nagyobb és másmilyen szerepe volt a legendában, mint itt a sorozatban, Uther-nek meg kisebb. Mert, ha jól tudom, akkor a legenda legtöbb változatában Arthur nem ismerte az apját.

A 20 részes évad nem rossz ötlet, de a briteknél nem igazán jellemző. Sőt, még a 13 sem annyira gyakori. Inkább 3-6-8-10 részes évadok szoktak lenni.

Merlin-nek meg kell egy nő, aztán akkor nem lesz egyedül. :)

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.05.09. 21:00:22

@Spawn85:
"Merlinnek meg kell egy nő, aztán akkor nem lesz egyedül:)"

oké, én is ezt mondom: KÉRJÜK VISSZA FREYÁT :)))

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.05.09. 22:32:47

@Merry: Abban igaza van Murphynek, hogy Lancelot nem támadhat fel x részenként - az komolytalan lenne.
Én abba kapaszkodom, hogy nem zárta ki a lehetőséget. Az nyilvánvaló, hogy ha visszajön, azt nem az 5. évadban láthatjuk.

Ami a 20 részt illeti, az angolok a mennyiség helyett a minőségre mennek, de Európában sem szokás hosszabb évadokat gyártani - nem véletlenül. Az évi 20 részhez fel kéne hígítani a sorozatot, ami nem lenne jó.

Spawn85 2012.05.10. 03:30:10

@NapShe: Egyszerűbb lenne összehozni Morganaval. :)

@Balinor: Viszont 20 részes évadba simán beleférne a musical-es rész, amiről múltkor beszéltünk. :D

Merry 2012.05.10. 12:37:06

@Balinor: Esetleg a leges legvégén még visszatérhetne valahogy Lancelot. Szerintem a Merlin esetében 20 epizódos évadnál sem kellene hígítani van elég ötlet és elmesélni való.

Caretha · http://themusketeers.blog.hu/ 2012.05.10. 16:45:52

@.Zápor.: "talán csak Gwaine, de tőle nem várok logikus lépéseket:D" ez szép volt :D de hát kell egy őrült is a csapatba, aki biztosan szereti Merlinünket :)

@Spawn85: hát igen, a rövid sorozatok, Sherlock Holmes, ugye, a maga 3 rész/évad mennyiségével, ráadásul már tavaly volt a 2. évad, és csak 2013-ban lesz a következő.. Tehát ha így nézzük, még örülhetünk is, hogy a Merlin rendszeres és 13 részes.. Nekem jó így, legalább meg tudom jegyezni, melyik részben mi volt :D Ha azt nézzük, az ötödik évadban így is több olyan esemény is megjelent, amit én simán évadzárónak is el tudtam volna képzelni (Uther halála, Aithusa, Gwen és Arthur, meg hát ugye az Excalibur..)

Lancelotot szerintem is kár lenne kihagyni, de talán majd 6. évadban.. hátha.. Olyan lehetőségen is gondolkodtam, hogy ha esetleg kiderül Merlin titka, és ugye elég egyedül lesz, amit írtatok is, mert ne adj isten Arthur is ellene fordul, akkor nem marad senki Merlinnek (Gaius nyilván nem megy vele bujdosni az erdőbe), akkor mondjuk szépen megjelenhetne Freya meg Lanci.. Hmm.. :)

Az csak nekem furcsa, hogy nem akarják elárulni, mennyi idő telik el pontosan a negyedik évad vége és az ötödik kezdete között? Tavaly már így forgatás elején is elárultak, hogy kb. egy év, ha jól emlékszem. Most miért nem? Bár lehet, hogy igazából nincs is különösebb indokuk rá, csak úgy feltűnt, hogy Murphy kitért a válasz elől...

siu 2012.05.10. 18:58:39

@Caretha: Nagyon csalódott leszek ha Arthur tényleg komolyan megharagszik a mi Merlinünkre! Végül is Ők az"érem két oldala"! :)

Caretha · http://themusketeers.blog.hu/ 2012.05.10. 19:07:39

@siu: hát azért biztos nem veszi majd be könnyen a kényes királyi gyomra :) Komolyabban véve, nekem nem is tetszene, ha egyből, "Ó, hát persze, te vagy az a védőangyal, aki állandóan megmenti az irhám, jerr, barátom, légy a főtanácsosom!" Fura lenne :P főleg, ha az is kiderül (már pedig miért ne akkor már), hogy ő az az öreg varázsló, aki "megölte" Uthert (és aki nem mellesleg Arthur hátán vitette magát :P :D)..

siu 2012.05.10. 19:39:24

Igen az valóba fura lenne :)) És fogalmam sincs hogy oldják meg, és az Uther halála dolog is nagyon kényes, de feltételezem ( remélem) Arthur is változott itt az évek alatt és ha nem is mondja de azért tudja hogy Merlin más mint Ők! Többször megnéztem most a 4. évadot és egyre biztosabb vagyok benne...

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.05.10. 19:59:09

@Spawn85:
Morganával? Nem, nem nem és nem!
hozzák csak szépen vissza THE LADY OF THE LAKE-et <3

.Zápor. 2012.05.11. 21:02:54

@Caretha: Hát igen, majd amikor visszafogadja Merlint a titok kiderülése után, még hozzáteszi: "Jó barátom vagy... de kivégezlek, amiért a hátamon kellett cipeljelek, és még meg is rugdostál!!":D :D

.Zápor. 2012.05.11. 21:04:06

@siu: Talán Merlin hiánya fogja rádöbbenteni, mennyire is szüksége van rá. Én ebben reménykedek:)

Caretha · http://themusketeers.blog.hu/ 2012.05.11. 22:17:30

@.Zápor.: az hagyján, utána jönnek majd a lovagok, akikből lépcsőt csinált magának, hogy fel tudjon szállni a lóra.. :P :D Na ők mit fognak szólni! :D

Amúgy tény, hogy mennyit fejlődött a barátságuk, hát amikor Morgana kicsit elrabolja Merlint, hogy örült már neki Arthur :) De akkor is meglepődnék, ha nem lenne egy nagy-nagy konfliktus belőle... Bár még az is lehet, hogy csak riogatnak bennünket ezzel a "minden kiderül" dologgal :)

Spawn85 2012.05.12. 00:21:17

@NapShe: Pedig az lenne a legolcsóbb. Nem kéne pluszban még egy színésznek fizetni. :D

Merry 2012.05.12. 11:13:22

Én nem ragaszkodom hozzá hogy Merlin titka kiderüljön. Ki állna mellé? Még Gwen sem! Amit sose bírtam megérteni: a 3. évadban Gwaine teljesen normális fickó volt, a 4. re miért lett tökkelütött locsogó akitől a többieknek feláll a szőr a hátán? Csak az évad végén mutathatott valamit a régi harcos fickóból.
Lehet hogy mire lelepleződik, Merlinnek még meglesz a medál amit Aggie rakott Uther nyakába, vagy addigra Morgana annyira elfajul hogy kiderül mennyire az ő keze volt benne...
Arthur biztos tombolni fog ha megtudja, ha más nem akkor csak azért neheztel majd hogy Merlin ennyi ideig titkolt előle ilyen fontos dolgot.
Azt azért még végtelenül sajnálom hogy Merlin nem mentette meg Isolde-t. A Gwen Camelot Törpillája szál nem tetszik. Vajon Mithian hogyan viszonyul majd Gwenhez? :)

Caretha · http://themusketeers.blog.hu/ 2012.05.13. 20:50:34

@Merry: ez jó kérdés, Mithian és Gwen.. Bár ő Merlint is milyen normálisan kezelte, azért nagy piros pontot adtam neki :) de azért kíváncsi leszek..

Gwain viszont.. Gondolom, ha már Merlin ennyit komolyodott, akkor is kellett valaki, akin időnként lehet mosolyogni. Én nem bántam, hogy néha feldobták a depressziós hangulatot ilyenekkel, nem akarom megölni magam minden rész végére ;) :D Bár az tény, hogy időnként azért láthatnánk a normálisabb Gwain-ből kicsit többet. De most hátha lesz neki is saját része a múltjáról, vagy ilyesmi.. :)

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.05.13. 22:27:03

@Caretha: A lovagoknak lehet nagyobb szerepe - és állítólag lesz is idén -, de ne felejtsük el, hogy a történet középpontjában sosem ők állnak. Elyannak például volt egy "saját" része tavaly, de igazából az is Artúrról szólt. Szóval ilyen értelemben lehet idén saját része akár Gwaine-nek vagy Percivalnak is, de nem hiszem, hogy bármelyik epizódot annyira rájuk építenék, hogy az a főszereplőket háttérbe szorítsa.
Én szívesen néznék olyat is, de az már a lovagos spinoff sorozat lenne. :)

Caretha · http://themusketeers.blog.hu/ 2012.05.13. 22:57:52

@Balinor: Majd indítanak nekik egy külön sorozatot ;) :D Na jó, komolyra véve, persze, de Elyanos részre alapozva, szerintem könnyedén megoldják, hogy Arthur és/vagy Merlin is főszerepben legyen, miközben kicsit többet tudunk meg a lovagokról. Pl.: Gwain apja meg Uther közti konfliktus akár lehet egy kiindulópont.

De ha már főszereplők: ha valakinek már nagyon Colin Morgan hiánya lenne (mint nekem), annak hoztam egy kis Parked-os videót: www.youtube.com/watch?v=m_5WcaO998Y&feature=youtu.be remélem, tetszeni fog :) (a zene azért, mert ezt hallgattam hazafelé az Uránia moziból Parked után, és nagyon-nagyon illett a hangulatomhoz, szóval muszáj volt csinálnom hozzá egy videót, csak kicsit lassan készült el.. :))

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.05.13. 23:27:17

@Caretha: Köszi! Jó volt felidézni a filmet. :)

És igen, Colin Morgan (és mindenféle egyéb) hiányom van. Az 5. évad trailerét akarom látni! MOST! :)

.Zápor. 2012.05.14. 10:08:46

@Balinor: Küldjünk egy fenyegető üzenetet a rendezőknek, hogy ha nem raknak fel trailert, elraboljuk az egyik főszereplőt:D

siu 2012.05.14. 20:17:04

@.Zápor.: Csatlakozom!! Küldjünk!:) Már én is nagyon várom legalább azt a trailert!:) De ezek a blogbejegyzések is kicsit enyhitik a hiányt, legalább beszélünk róla :)Köszi Nektek :)

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.05.14. 21:20:12

@Caretha: :) tetszett a videó:) (ahogy yt-on is írtam) :) jöhetnek még hasonlók :))) *-*@.Zápor.: na ebből én sem szeretnék kimaradni:D kit raboljunk?:P:D

Caretha · http://themusketeers.blog.hu/ 2012.05.14. 21:35:32

@NapShe: köszi :) Egyébként a Carry on-t mint Odaát filmzenét hallgattam, szóóóval nézzél Odaátot! De csak BBC Sherlock után... :P :D

Énisénisénis jövök! :D amúgy meg, nehogy már ezen gondolkodni kell! Hát még szép, hogy Mörlint :))) Had robogjon utána egész Camelot! Na jó, inkább Colint és Bradleyt is, biztos, ami biztos :D (Bár elgondolkodtató, hogy ha már a stúdióba eljutottunk, biztos, hogy az elrablásukkal akarunk foglalkozni a forgatás nagy szemekkel való bámulása helyett? :D)

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.05.14. 22:00:21

@Caretha: hihi :D Merlin gondolatolvasva kivenné a fejünkből az amúgy zseniális tervet, elmondaná Arthurnak, aztán meneküljön, ki merre lát :P :D
avagy jobb esetben azonmód megfeledkezünk az elrablósdiról, mihelyst meglátjuk Őket. (én ez utóbbit tartom esélyesebbnek:P):D

Caretha · http://themusketeers.blog.hu/ 2012.05.14. 22:20:43

@NapShe: én is :D Bár kaptam egy fülest barátnőmtől, miszerint az se rossz ötlet, ha végignézzük a forgatást, és utána raboljuk el őket :P :D Amúgy... Mióta is tud Merlin gondolatokat olvasni? Le vagyok maradva, úgy tűnik :D

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.05.14. 22:21:55

@Caretha: hát tudod: nő az ereje, azért számolni kell ezzel is.. :P :D oké, követjük a barátnőd javaslatát.. kukkolunk és utána rabolunk:P:D

Caretha · http://themusketeers.blog.hu/ 2012.05.14. 22:23:25

@NapShe: azt hiszem, a Merlin-hiány kezd beteges méreteket ölteni felénk :DDD De sebaj, én élvezem!

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.05.14. 22:24:55

@Caretha: azért reméljük, Balinor nem tagad ki minket ezekért az agymenésekért:$$

.Zápor. 2012.05.15. 13:18:36

@Caretha: Oké, kukkoljunk és raboljunk:D Bár ha elraboljuk a főszereplőket, még később fejezik be a forgatást, szóval ez mégsem volt olyan jó ötlet:) Bár lehet, hogy megérné...:D

Valkea 2012.05.15. 15:59:35

Ejnye, képesek lennétek elrabolni őket? :D Én ha akarnám se tudnám, ott lennék Colinnal szemtől szembe, és lefagynék teljesen :D Csak vigyorognék mint egy idióta :D (De most hogy belegondolok, milyen jó lenne hazahozni őket :D Colin Morgan az én konyhámban!! o.O Rögtön össze is dobhatna valami vega kaját :D )

siu 2012.05.15. 19:22:31

Raboljunk Lancelotot :) Neki már úgy is mindegy és akkor legalább láthatjuk :)

Caretha · http://themusketeers.blog.hu/ 2012.05.15. 19:35:45

@.Zápor.: Ahá, megérné, hidd el.. :D

@Valkea: ugye-ugye? Amúgy először én is, de majd a forgatáson felengednénk, aztán utána hazahoznánk őket :P

@siu: majd valahonnan őt is előkerítjük, nem kell aggódni :D

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.05.15. 20:38:20

@siu: majd előkerítünk mi is egy olyan érmét, és befenyítjük Morganát h vezessen el minket ahhoz a bizonyos halottas tóhoz :P :D

a forgatásból meg max.mi is kivesszük a részünket:P:D tömegátvonulás :D:D

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.05.15. 23:12:22

Látom, rátok férne már valami új hír. ;D

Hétvégén lesz SoccerSix torna. Gondolatban lehet majd drukkolni a lovagoknak.

Spawn85 2012.05.16. 00:22:42

@Balinor: Ki akartam menni, csak suliban leszek. (Utána meg mire kiérnék onnan, lehet vége az egésznek. :) )

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.05.16. 12:38:03

@Balinor: de jól fordított a gúglihaverom, hogy lehet üzenetet küldeni biztatásként Nekik?:$ (na nem mintha tudnék:S)

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.05.16. 20:44:47

@NapShe: Üzenetet mindig lehet küldeni. :)
Viszont volt egy olyan felhívás is, hogy aki kimegy szurkolni, csináljon minél klasszabb transzparenst, mert a legjobbat díjazni fogják - valószínűleg a Merlin csapat és a torna szervezői is.

Caretha · http://themusketeers.blog.hu/ 2012.05.17. 12:43:51

@Balinor: űűűű, ez de jó! :) Barátnőmmel terveztük, hogy közelebb vontatjuk úgy az egész Brit szigeteket, lehozzuk a Dunán vagy valami (igen, vizsgaidőszak van.. :D), és átugrunk megnézni :P Na szóval lélekben szurkolunk erősen :) @Spawn85: Kár, hogy nem tudsz kimenni :( De majd biztos lesznek képek/videók.. Remélem.. Nagyon kellene már, ahogy Balinor is írta :D

Spawn85 2012.05.17. 13:14:21

@Caretha: Ez van sajnos. Rengeteg futballstadion van Londonban, és állítom, hogy lakóhelyemtől az Upton Park van a legmesszebb. :) Múltkor azért kimentem megnézni (szép stadion, csináltam képeket), metróval (ami a leggyorsabb közlekedési eszköz itt) másfél- két óra az út (mármint csak oda :) ).
Na, most vasárnap a metróközlekedés elég mókás szokott lenni, (Van, hogy néhány vonal pl. nem is megy.) busszal pedig oda kimenni a vasárnap délutáni forgalomban...hát tippre fél nap. :D (Ráadásul a két óra az itthonról volt, viszont most a suliból kéne indulnom, ami 40 percnyire van otthonról totál másik irányban, mint az Upton Park)

Na, de ennyit a londoni a közlekedési hírekről.

A képeket meg videókat természetesen én is várom. :)

Caretha · http://themusketeers.blog.hu/ 2012.05.17. 14:40:28

@Spawn85: akár a bkv.. Csak ők nagyban nyomják :P :D Két és fél óra alatt pestről hazaérek vidékre.. :D Na jó, ne feszegessük kis hazánk méreteit :)

Ajaj, ezt nézzétek, kutakodtam a SoccerSix után, és mit találtam:
"Merlin - Bradley James (King Arthur), Tom Hopper (Sir Percival), Adetomiwa Edun (Sir Elyan), Rupert Young (Sir Leon), Eoin Macken (Gwaine)"
Hát nem lefokozták szegény Eoin-t?! ejjj.. :D

Spawn85 2012.05.17. 18:15:06

@Caretha: Ebben a városban többen laknak, mint egész Magyarországon. :)

A BKV-t nem tudom, sosem laktam Pesten.

Caretha · http://themusketeers.blog.hu/ 2012.05.17. 18:31:15

@Spawn85: tudom-tudom.. De én kis vidéki vagyok, egy alig városnak nevezhető faluból, nekem már Pest is nagy :P Túl nagy :D A bkv meg.. Hát.. Hagyjuk.. :D

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.05.18. 13:28:58

@Caretha: azám!:O
pedig Ő még ki is kérte magának hogy Ő SIR Gwaine (3.13)

.Zápor. 2012.05.19. 09:33:09

@Caretha: A MÁV-ot pedig inkább ne is említsük:D

Caretha · http://themusketeers.blog.hu/ 2012.05.19. 10:10:15

@.Zápor.: ó, én azt már nem is ismerem, minthogy kemény napi négy vonat jár kisvárosomba, a piros, zötyögős, egy kocsis kis vonatból... :D

.Zápor. 2012.05.20. 09:24:20

@Caretha: Áh, én minden nap kétszer járok vonattal (oda-vissza négyszer), szóval én eléggé tapasztalom a vonatok poklát:) Mikor találják már fel a teleportot?:D

Caretha · http://themusketeers.blog.hu/ 2012.05.20. 10:44:53

@.Zápor.: nem tom, de már nagyon jól jönne... -.- mehetnénk ma a meccsre szurkolni a Merlineseknek :D

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.05.26. 15:05:34

@.Zápor @Caretha: egy teleportban én is benne lennék :) és kérném mellé a "Fényőrök" másik alaptulajdonságát, a világmindennyelvénértést.:) :P
süti beállítások módosítása