Merlin a BBC America műsorán is

"Television from the other side"

 2012.05.30. 23:50

bbca_merlin_website.jpgEgyszer szembesültem azzal a kérdéssel, hogyan lehetséges, hogy a Merlin a tengerentúlon is népszerű sorozat, mégsem találkozni vele a BBC America műsorán. A kérdés jó, a válasz pedig egyszerű: mert a Syfy csatornán lehet találkozni vele.

A Merlin ugyanis a BBC helyi adója nélkül is helyet talált magának az amerikai tévés piacon, ráadásul egész előkelőt, hiszen ezidáig 2012 legnézettebb sorozata a BBC Americánál lényegesen népszerűbb Syfy csatornán.

Ám akit zavarba hozott a tény, hogy egy brit sorozat kivételesen nem a BBC America műsorán látható, megnyugodhat, a BBCA ugyanis - ha nem tévedek, első alkalommal - Merlin-epizódokat készül vetíteni.
No nem az ötödik évad most készülő részeit (mint tudjuk, azok januárban érkeznek a Syfyra), hanem elejétől kezdve a sorozatot. Hogy hány évadot, még nem tudni, de az előzetes alapján az első kettő biztosra vehető.

Mint ahogy az is biztos, hogy jövő hétvégén - péntek estétől szombat késő estig - csak Merlint vetít a csatorna, így akár néhány új nézőre is szert tehet a fantasy a tengerentúlon. További jó hír, hogy a nonstop Merlin-maraton alkalmából kapott a sorozat egy weboldalt és egy előzetest, amit alább láthattok:

Címkék: web 1. évad 2. évad vetítési infó

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr154556216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása