Hétfőn jön valami...

Rajzfilm? Képregény? Videojáték?

 2012.06.14. 01:38

mondayteaser4.jpgSejtelmes bejegyzés bukkant fel tegnap a Merlin hivatalos twitter csatornáján:

"Valami VARÁZSLATOS tárul fel Camelot világában 5 nap múlva - mit gondoltok, mi lehet az?"

mondayteaser4.jpgBár a bejegyzéshez tartozó link erre a képre mutat, mellette még négy - szintén eltorzított vagy megvágott - kép található, amelyek már több lehetőséget adnak a találgatásra.
Az utolsó két képkockán egyértelmű, hogy Merlin és Artúr rajzolt alakja látható - mintha egy rajzfilm vagy képregény részletét látnánk. A producerek többször emlegették már egy animációs Merlin-sorozat lehetőségét, de vajon a tervek annyira előrehaladott állapotban lennének, hogy máris tudnak mutatni rajzokat?

mondayteaser3.jpgEllenben a harmadik kép leginkább egy videojáték grafikájának tűnik. Tavaly már felröppent a hír, hogy Merlin témájú játékot fejlesztenek mobiltelefonokra (iPhone-ra létezik is - pont egy éve jelent meg, amiről írtam is a blogon), és talán ezzel kapcsolatban várható valami bejelentés.

Hétfőn megtudjuk.

Címkék: merchandising

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr24587090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása