A Comic-Con programismertetője

 2012.07.02. 02:28

Olvashattátok, hogy a Merlin idén is jelen lesz San Diegóban, a nemzetközi Comic-Con találkozón. A Merlin csapat július 15-én, vasárnap délelőtt lép fel a tavalyi helyszínen, a San Diego Convention Center 6BCF termében. A műsorszám rövid leírása már olvasható a rendezvénysorozat honlapján:

comiccon_logo.jpgMerlin, a világméretű szenzáció az 5. évadát ünnepli - A nemzetközi sikersorozat, a Merlin visszatér a Comic-Conra, hogy előzetes képsorokkal, a kulisszák mögé való betekintéssel, valamint sztárjainak és alkotóinak személyes jelenlétével ünnepelje a ötödik évad közelgő premierjét. A műsor fő vendége Colin Morgan, aki Merlin varázslatos címszerepét alakítja, valamint Katie McGrath, a démonian szép varázslónő, Morgana megformálója. Kettejükhöz csatlakozik a sorozat két szülőatyja és vezető producere, Johnny Capps és Julian Murphy, továbbá rajongói kedvenc vendégek, akikről kár lenne lemaradni. A népszerű műsorvezető, a "minden geekségről publikáló" Jenna Busch moderálja az ünnepséget, amelynek része lesz a Merlin bővülő szórakoztató kínálatának bemutatója is, továbbá különleges díjak és néhány csak a Comic-Connak szóló meglepetés a sorozatból, amely több mint 180 országban van képernyőn.

Kíváncsi vagyok, hogy a további "rajongói kedvenc vendégek" kik lehetnek? Vagy még ők sem tudják, ki fér majd be a csapatba, és ez csak amolyan biankó duma?
Minden estre két hét múlva ilyenkor már a képeket, beszámolókat, kamerás felvételeket fogjuk várni.

Címkék: események 5. évad katie mcgrath colin morgan

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr784623112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2012.07.08. 21:40:14

Londonban most hétvégén volt a Comic Con (nagyon jó volt), amin ugyan külön Merlin panel nem volt, de Anthony Head (Uther) képviselte a sorozatot úgymond. Ő egész nap szorgalmasan osztogatta az autogramokat és beszélgetett a rajongókkal. Nagyon jófej volt. (Bár ez utóbbi igaz a többi meghívott színészre is.)

Rajta kívül még Charles Dance volt, aki korábban a Merlin-ben is megfordult, igaz csak egy részben. (Most is elsősorban a Trónok harca-beli szerepe miatt volt meghívva.)

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.07.08. 22:22:17

@Spawn85: Ezek szerint ott voltál! Ez tök jó! :)

Valamiért a Merlin idén csak a San Diego-i Comic-Conon van jelen. Feltételezem, hogy a feszített tempó miatt igyekeznek meghagyni a szereplők hétvégéit. A választás érthető, hiszen San Diegónak van a legkomolyabb visszhangja, és ott van a fontos amerikai piac is. Csak hát így pont az európai rajongók nem tudnak találkozni a kedvencekkel.
Anthony Head egyébként elképesztően jófejnek tűnik. Ő is ott lesz Amerikában - és bár a Merlin-panelen nem vesz részt (az kissé megtévesztő lenne), az autogram osztáson igen.

Spawn85 2012.07.08. 22:47:43

@Balinor: Igen, szerencsére úgy volt a beosztásom, hogy hétvégén nem dolgoztam, úgyhogy el tudtam menni szombat-vasárnap.

Egyébként valóban a San Diego-inak jóval nagyobb visszhangja van, meg az egy nappal hosszabb is, meg több minden is van, ezzel együtt ez sem volt kis rendezvény.

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.07.08. 23:37:45

@Spawn85: Látom, egész jó volt a vendég felhozatal. Gary Kurtz, az első Star Wars producere eleve félisten a szememben. :)
De Merlin-színészből is akadt még: Ralph Ineson a harmadik évad fináléjában szerepelt, John Bradley pedig idén lesz a sorozatban. Biztos lennének élményei Pierrefondsból. :D

És ott van a listán Gerald Home is, aki amellett, hogy több kis szerepet játszott A Jedi visszatérben, az eredeti Mr Muscle! :))) Amúgy rendkívül kedves fickó. Járt Magyarországon is, egy hasonló - persze százszor kisebb - rendezvényen. Ott találkoztam vele először. Aztán egyszer, amikor haverokkal kint jártam Londonban, ő maga elvitt minket városnézésre. Mai napig alig hiszem el... :)

Spawn85 2012.07.09. 01:00:49

@Balinor: Ja, tényleg, John Bradley is lesz idén a Merlin-ben. :) Ralph Inerson most hirtelen nem rémlik, hogy kit játszott a Merlin-ben, újra kéne néznem.

Gerald Home-ra viszont emlékszem, hogy járt Magyarországon egy hasonló redvezvényen, őt fel is ismertem egyből, noha nem sokat láttam.
Egyébként az első Star Wars trilógiából itt volt még David Prowse (Darth Vader), meg Kenny Baker (R2D2) is. (Anthony Daniels-t meg egy másik rendezvényen láttam még pár hete).

A felhozatal amúgy tényleg jó volt.

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.07.09. 01:19:32

@Spawn85: Ralph Ineson játszotta a rabszolga-kereskedőt, aki fogságba ejti Artúrt és Merlint, mikor útra kelnek, hogy megtalálják az élet kelyhét. Tipikus karakterszínész.
süti beállítások módosítása