mordred_s1_200x150.jpgMiközben az AXN továbbra is minden hétköznap Merlint vetít, és augusztus 15-től elhozza szinkronnal a várva-várt 4. évadot, július 30-tól az AXN Sci-fi is újra műsorra tűzi az angol fantasy sorozatot.

A sci-fi csatorna dupla részekkel, hétfőn, szerdán és pénteken 22.00 óra után vetíti a fantasy kalandokat (ismétlések rákövetkező hétköznap délelőtt és délután). Hétfőtől az első évad látható az AXN Sci-fi csatornán, de valószínűsítem, hogy folytatólag a második, harmadik és talán még a negyedik évad is képernyőre kerül a következő kilenc hétben.

Az aktuális vetítési időpontokat ezután is megtaláljátok a megszokott helyen, az oldal jobb hasábjában elhelyezett "képernyőn" rovatban.

Címkék: 1. évad 4. évad vetítési infó

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr1004680853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2012.07.28. 17:06:25

Úgy látszik az AXN nem unja a sorozatot. :)

Ha otthon lennék, tuti újranézném az 1. Évadot. (Na, nem mintha itt nem tudnám. :) )
Apropó ha már 1. Évad, épp a héten találkoztam az évad főgonoszával. :)

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.07.28. 19:32:48

@Spawn85: Végül is egy remek sorozatról van szó, ami még mindig viszonylag kevéssé ismert nálunk, úgyhogy minden ismétlésnek van értelme. :)

Milyen premieren jártál? A zombis filmén? :)

Spawn85 2012.07.28. 23:29:16

@Balinor: Nem, az majd augusztus végén lesz, azon nem biztos, hogy Ő is ott lesz, mert rá egy hétre lesz a Cabaret musical első előadása (ha minden jól alakul, arra is megyek talán), és arra készül már ezerrel.

Ezúttal a The Man Inside című filmjének premierje volt. A premier után pedig volt szerencsém közvetlen Michelle mellett állni egy közös fotó erejéig, csak pont akkor döglött be fényképezőm. Hát igen, nem is én lennék.
süti beállítások módosítása