Liam Cunninghamet méltatja a producer

Vele komolyabb a folytatás

 2012.08.15. 00:55

liamcunningham_200x250.jpgAz ötödik évad nyitányának egyik fontos vendégszereplője lesz a Trónok harcával sokak számára ismerté vált ír színész, Liam Cunningham. Még a Comic-Conon nyilatkozott róla - és a folytatás várható sötétebb hangvételéről - a Merlin producere, Johnny Capps.

Tudna mesélni az évad vendégszereplőiről?

Capps: "Igen. És ez az a pillanat, amikor egyszeriben minden egyes nevet el is felejtettem...
Liam Cunningham érkezik az első két epizódba. Ő fantasztikus. Bámulatosan jó színész, és nagyszerű, hogy az első két részben szerepel. A történetben eltelt három év, minden szereplő élete megváltozott, minden karakterrel történt valami jelentős, nagyon érdekes háttértörténetet kaptak, Liam pedig ad a sorozatnak egyfajta komolyságot, rögtön az első két epizódban. Így indulunk neki az ötödik évadnak, amely érezhetően sötétebb és árnyaltabb is. Úgy gondolom, ez a tónus végig jellemző lesz az évadra. Idén is kicsit későbbi időpontban, este nyolc után kerülünk adásba a BBC-n, ezért megtehetjük, hogy valamivel komorabb hangot ütünk meg. Mivel jobban belemerülünk az Artúr-mondakörbe, a történetek magától értetődően komorabbá válnak. Liam tehát tökéletes jelölt volt, eleve őt néztük ki a szerepre, ezért elküldtük neki a forgatókönyvet, és azt válaszolta, hogy igen, abszolút benne van."

Címkék: 5. évad vendégszereplők

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr154712988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maxxximus 2012.08.15. 14:25:49

Végre elkezdődik a 4. évad is kis hazánkban!!!:-))
süti beállítások módosítása