Merlint minden címlapra!

 2012.09.25. 23:33

Hogy kiheverjük a tegnapi posztert, álljon itt az angol SciFiNow magazin legújabb számának jóképű címlapja, Merlinnel és egy ígéretes idézettel: "Filmtrilógiát készítünk."

scifinow72_merlincover.jpg

A hajtás után pedig egy jól megfogalmazott reklamáló levél a legnépszerűbb angol műsorújság, a Radio Times e heti számából, hogyaszongya... Mi az, hogy a Radio Times tíz oldalon foglalkozik a Doctor Whoval, hét oldalon a Downton Abbeyvel, a Merlint meg 2008 óta nem is tette címlapra?
Csak keményen! Rajongani így érdemes... :)

radiotimes_olvasoilevel.jpg

A műsorújság válasza: Meglepetés! Hamarosan exkluzív Merlin-összeállítással jelentkeznek, ráadásul a szereplőket úgy láthatjuk, ahogy eddig még soha.

Naná. Ha nem készülnének valamivel, az olvasói levelet sem hozták volna le. ;)

Címkék: média mozifilm 5. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr544803254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.09.26. 19:14:07

szipi-szupiii :))
KÖSZI A HÍRT! IGAZA VAN A BEREKLAMÁLÓNAK!!! NAGYON IS!

(szted/sztetek van rá esély, hogy ezúttal végre legyen már egy Percys interjú is?:$)

Spawn85 2012.09.26. 19:56:31

Én mondjuk sosem szerettem az ilyen reklamálásokat, mert ennyi erővel mindenki beírhat akármelyik újságban, hogy miért nem írnak az ő kedvenc sorozatáról.
(Pl. én is reklamálhatnék, mert az én kedvenc tévésorozatomnak éppen idén 10 éve, hogy vége van, és pl. a Firefly-ról sok helyen megemlékeztek ugyanezen évforduló kapcsán, az én kedvencemről meg nem nagyon.)

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.09.27. 23:44:56

@Spawn85: Szerintem erre a helyzetre tökéletesen igaz, hogy néma gyereknek anyja se érti a szavát. Ez a levél jelzett egy közönségigényt. Ráadásul a levélíró ezáltal megtámogatta a kedvenc sorozatát, ami valahol nagyon szép. :)

Spawn85 2012.09.28. 03:56:59

@Balinor: Szépnek szép. Meg még ideje is van ilyenre, az meg még szebb és irigylésre méltó. :)

Ettől függetlenül nem hiszem, hogy csak emiatt lesz újra Merlin az újságban (mert szerintem kb. hetente kapnak 150 hasonló levelet 150 sorozattal kapcsolatban), de becsülendő a dolog mindenképpen.

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.09.29. 01:22:07

@Spawn85: Én is azt gondolom, hogy a történet logikája fordított, vagyis azért hozták le ezt az olvasói levelet, mert van már bekészített anyaguk a Merlinhez.
De mégsem gondolom, hogy az ilyesminek ne lenne értelme, pláne ha egy olyan jól megfogalmazott levélről van szó, mint a fenti. :)
süti beállítások módosítása