Bár a szavazás két hete kezdődött, a hírrel meg akartam várni az ötödik évad kezdetét... De most aztán nagyon kell szavaznunk! A Merlin három kategóriában, négy jelölttel érdekelt az idei National Television Awards első körében.

Idén is szavazhattok a Merlinre a legjobb dráma kategóriában, továbbá Colin Morgan (Merlin) és Bradley James (Artúr) a legjobb férfi színész, míg Angel Coulby (Gwen) a legjobb színésznő kategóriában szerepel a szavazólistán. Juttassuk őket idén is a vörös szőnyegre!

nta2012_bradley_colin4.jpg

Az első kör október 11-én, tehát öt napon belül lezárul. Nem muszáj minden kategóriában választani, át lehet ugrani bármelyiket. Szavazni email címenként egyszer lehet (a szavazatot emailben meg kell erősíteni). Kinek, hány email címe van? ;)

http://www.nationaltvawards.com/vote

Igen, Colin és Bradley között sajnos idén is választani kell. Bradley remek volt tavaly, de Colinnak még inkább jár az elismerés, ezért remélem, hogy ezúttal legalább ő tovább jut a megoszló szavazatok ellenére. (Tavaly mindketten kiestek, miközben a sorozat tovább jutott...) A kategóriák három-négy továbbjutóját, vagyis a tényleges jelölteket januárban teszik közzé.

Címkék: díjak bradley james colin morgan angel coulby

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr984824076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fanni95 2012.10.07. 15:59:04

3 emailem van ...szavazás indul!:D
süti beállítások módosítása