A Merlin Sir Percivalját alakító Tom Hopper megérkezett Ausztrálába. Tom a Brisbane-ben zajló Supanova Expo egyik vendége. Tegnap már számos rajongó állt sorba az autogramjáért vagy egy közös fotóért, ma pedig színpadra lép, hogy válaszoljon a közönség kérdéseire.

soccersix2012_tom_bradley.jpg
A kapus és a kapitány - Tom Hopper és Bradley James

A huszonhét esztendős angolt érkezése napján a The Sydney Morning Herald online kiadása szólaltatta meg.

"Szeretem, amikor lehetőségem van kapcsolatot teremteni a rajongókkal és valamit visszaadni nekik, mert végeredményben élvezettel készítjük a sorozatot" - mondta el a színész, aki gyerekkorában - sok rajongóhoz hasonlóan - szeretett jelmezbe bújni. Most az akciójeleneteket élvezi a forgatáson. "Az ember megtanulja, hogyan vetődjön le bármiről" - meséli nevetve.

De vajon Hopper és a kerekasztal többi lovagjának bajtársiassága a való életben is olyan-e, mint a képernyőn? - teszi fel a kérdést a lap.

"Veszélyes mértékben" - hangzik Tom válasza. Mint elmondta, összejárnak focizni, és a pályán pont úgy játszanak, mint Camelot hősei.

"Mindannyiunkban felfedezhetőek a karakterünk jellemvonásai. Bradley a kapitányunk, ő nagyon jó és igazi vezéregyéniség. Eoin, aki Gwaine-t játssza, folyton hülyéskedik, Bradleynek kell kordában tartani, én pedig csöndben végzem a dolgom kapusként."

Az utóbbi időben azonban száműzték a focit a forgatásról, mivel túl sok volt a sérülés.

Tom következő munkája a Black Sails című sorozat, amely Robert Louis Stevenson Kincsessziget című regényének szereplőiről szól, és a történet előtt húsz esztendővel játszódik. A sorozatot, amelynek producere Michael Bay, az új esztendőben kezdik forgatni Cape Townban, és Tom Billy Bones szerepét fogja alakítani.

Reménykedik azonban, hogy visszatérhet Camelotba, ha a Merlin hatodik évada zöld utat kap. Az ok egyszerű: tetszik neki, ahová a sorozat eljutott. "Ha megnézzük az ötödik évadot és összehasonlítjuk az elsővel, látható, hogy sokkal komorabb. Merlin és Artúr például fiatal srácból férfivá érett. A sorozat a közönséggel együtt nőtt fel."

Címkék: események 6. évad tom hopper

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr844900585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Caretha · http://themusketeers.blog.hu/ 2012.11.11. 11:29:36

Szegénykék, elvették tőlük a focizás örömét.. Nem értem, szerintem simán betudhatták volna "harci sérülésnek", ha valaki bekötött fejjel/kézzel/lábbal jelenik meg a következő részben XD

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.11.11. 13:47:18

@Caretha: max a forgatókönyvet kellett volna "picit" átírni minden héten :)
de az már nem Merlin kalandjai lenne, hanem The Roundtableboys kalandjai :D

Caretha · http://themusketeers.blog.hu/ 2012.11.11. 15:12:40

@NapShe: nem hiszem, hogy sokkal kisebb rajongótábora lenne, mint a Merlin kalandjainak :P :D
süti beállítások módosítása