A nyolcadik részt máris imádom!
Julian Jones zseniális epizódja után a következő fejezetet Richard McBrien írta, akinek egy kiváló forgatókönyvet (The Disir) köszönhettünk már az idén. A rendezői székben továbbra is Alice Troughton ül, aki legjobb formáját hozta a héten.

Mint az előzetesből már sejthető, jövő héten végre Mordred is szerepet kapt, jön Aithusa, és visszatér tavalyi kedvencem, a Dochraid! Kell ennél több? ;)

With All My Heart

"Merlin tudja, hogy gyorsan kell cselekednie, mielőtt Morgana gonosz hatása Gwen felett még nagyobb bajt szül. Ám a királynét csak a legerősebb varázslat mentheti meg, és ez nem lesz könnyű feladat, még Merlin számára sem. Ahogy a főpapnő egyre szorosabban tartja markában Camelotot, egy dolog bizonyos - harc nélkül nem fog lemondani a bábjáról."

(december 1. 20:00)

Merlin - Colin Morgan
Artúr - Bradley James
Gwen - Angel Coulby
Morgana - Katie McGrath
Mordred - Alexander Vlahos
Gaius - Richard Wilson
Dochraid - Maureen Carr
Sir Leon - Rupert Young
Gwaine - Eoin Macken
Sir Percival - Tom Hopper
a sárkány hangja - John Hurt

írta: Richard McBrien
rendezte: Alice Troughton

Címkék: 5. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr714923942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.11.25. 16:17:25

@Thorr5: sztem is :)
kíváncsian várom, hogyan reagál Morgana Mordred lovaggá ütésére :) hiszen, azóta nem taliztak, mióta hát... "Te is fiam, Mordred?"-et játszott Morgi :)
BALINOR! látszik, hogy a kívánságlistádon nem szerepelt az Arthu & Gwen közti csókjelenet... (esküvő óta nem volt...:( )

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.11.26. 00:16:50

@NapShe: Most majdnem volt, csak odakerült egy fésű. :D

Talán majd ha Artúr visszakapja az igazi Gwent. Legalábbis az elég jó alkalomnak tűnik a dologra. ;)

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.11.26. 18:09:36

@Balinor: igen, én is ebben reménykedem.. a kimaradt jelenetekben sincs egy sem :S :(( "a szerelem betegség és a házasság a gyógyír rá"??? v mi??:S
süti beállítások módosítása