Angel, Katie, Colin és Bradley kíván nektek boldog karácsonyt az alábbi videóban. Hiányozni fognak... legalábbis így együtt, mert külön-külön biztosan látjuk még őket.

Valószínűleg ezzel a videóval zárul a Merlin hivatalos Facebook/Twitter/Youtube csatornájának adventi kalendáriuma, amely december folyamán kínált apró érdekességeket. Az alábbiakban válogattam néhány további videót, amelyeket a blog Facebook-falán már láthattatok.

Az alábbi felvételen Colin Morgan mesél Bradley Jamesről. Természetesen "csakis az igazat". Elég megnézni az arcukat. ;)
"Bradleynek fejébe szállt az uralkodás... Múltkor parancsba adta az egyik jelmezes kivégzését... Közbe kellett lépnünk."

Katie McGrath - miközben Morganáról nyilatkozik - a tekintetével megkergeti a szobába belépő Colin Morgant... :D

Artúr király egy kigyúrt gyilkológép? Colin és Bradley válaszol. Ezek ketten mindig zseniálisak voltak, és mindig azok is maradnak.

Boldog karácsonyt kívánok én is minden kedves olvasónak! Lezárult egy fejezet, de a Merlin tovább él. Tovább él a blog is - meglátjuk, mit hoz 2013.

Címkék: katie mcgrath bradley james colin morgan angel coulby

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr174981321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thorr5 2012.12.25. 19:22:59

Jó lenne még együtt látni őket:)

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.12.25. 21:26:06

Neked is Boldog Karácsonyt, Sir Balinor! :)
Köszönünk MINDENT! <3

és várjuk az újabb híreket és nyitott szemekkel fülekkel járunk és várjuk az újabb projekteket.. Angel & Tony minisoriját, a COLD-ot (TOM&EOIN) és a többit :)

tényleg! Alex audió"sorozatát" Dorian Gray-ről le lehet vhonnan teljes egészében tölteni, nem tudja valaki?:$

Spawn85 2012.12.26. 12:08:23

Boldog Karácsonyt kívánok én is minden kedves blogolvasónak és Merlin rajongónak!

(Nekem az érdemi része már péntek-szombat este megvolt az egyik londoni színház előtt, ajándékkal, meg igazi Karácsonyi Csodával. De azért remélem, mindenkinek szépen telt az ünnep.)

Egyébként nem kizárt, hogy látjuk még a szereplőket majd együtt. Na jó, valószínű nem mindet egy filmben.

Thorr5 2012.12.26. 16:34:27

Ki számított az utolsó rész végében történtekre?:D

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.12.26. 17:15:30

@Thorr5: van ami kikövetkeztethető volt(Arthur vs Mordred, Merlin vs Morgana), volt ami túl gyorsan történt (Morgana halála), volt ami kellemes meglepi volt (reinkarnációs dolog a legvégén) és volt ami szívszorító volt(Gwaine halála, Mordred halála-számomra)...

Spawn85 2012.12.26. 18:56:23

@NapShe: Má' nem azért Mordred halála miért volt szívszorító? Gyorsabb volt, mint Morganaé.

Ami igazán szívszorító lehetett volna, az Arthur halála, ha nem cseszik el. De az, hogy Merlinnek csak az utolsó utáni pillanatban jut eszébe, hogy van-e sárkány, akit lehet hívni...hát finoman szólva nevetséges.

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.12.26. 19:12:37

@Spawn85: minden más verzióval ellentétben itt MEGÉRTETTEM MORDRED INDOKAIT.. és MEGSZERETTEM... ezért volt szívszorító számomra...mint ahogyan írtam is.. gondolom ezzel nem sokan értenek egyet, de számomra nem volt gonosz. SOHA.
Morgana ellentétben sokkal kínkeservesebb halált érdemelt volna.. és ha már itt tartunk: meg tudná nekem vki értelmesen magyarázni (és tagoltan, hogy meg is értsem) mi a fenét keresett a nyakában a DRUIDÁK SZIMBÓLUMA, a Triskelion????? amikor láthatóan mindent és mindenkit gyűlölt.. bárkit feláldozott volna, és meg is tette... Mordred legalább nem a magic-jét használta a csatában, hanem azt a tudást amit az évek alatt (és később lovagként) megszerzett.. de Morgana mást sem tud, csak az erejével kérkedni... és még az utolsó mondata is az volt h neki nem árthat egy egyszerű penge..
(és megölte volna Mordredet is 5.9-ben...) bárkit bármikor félreállít, ha úgy tartja kedve.. egyébként ha annyira meg akarta volna ölni Arthurt akkor elvégzi maga, és nem Mordredet küldi.. persze oké, értemén a legenda így van összerakva...

a sárkány meg egy nagy franc.. vszeg pontosan tudta 1.8-ban, hogy Merlin nem lesz képes hagyni Mordredet meghalni.. mégsem azt mondta neki h vigyázzon rá, és ne is próbálja meg megölni, hacsak nem érzi Arthurt veszélyben... azzal a fene nagy tudásával ezt kellett volna mondania... ja egyébként 1.8-ban elhangzik, hogy aki druida annak varázsereje van... akkor hogy is van/volt ez, hogy Arthur erről nem tud(ott )? logikátlan lett ... :(((

még egy apróság: a kardból egy db Arthurban maradt, ugyebár... de mégsem a penge éléből, ami még logikus lehet.. de könyörgöm: egy kardról beszélünk, amit sárkány lehelete edzett.. azaz erősebb mint egy átlagpenge, nem??:$ akkor hogy a fenébe kerülhet egy db-kája Arthurba, amikor egyszer kellett csak áthatolnia tök közelről a láncingen (ami még egy sima pengével is ment volna...)????
magyarázatokat válaszokat kérek szépen mert ez nekem nagyon nem vili...:S:$$

Thorr5 2012.12.26. 19:14:47

@Spawn85: Hát az tényleg nevetséges :D mondta igaz, hogy csak akkor akarta hívni ha nincs más lehetőség xD de akkor megmenthette volna ha hívta volna xD!
De hűek maradtak a legendához
Morded halála nem volt szívszoritó :) gyorsan le lett rendezve

Spawn85 2012.12.26. 20:59:09

@NapShe: Mordred 10 részen keresztül nyomja, hogy de ez az Arthur nem rossz gyerek ám, de azért 5 perc alatt átáll Morganához. Na jól van ám.
Egyébként én nem örülök, hogy Mordred nem használta az erejét.

Az már anno Nimueh-nak sem jött be, hogy az erejével emberkedett Merlinnek. :) (Bár azért ott is minimum vicces volt, hogy kihangsúlyozza, hogy a jövőbe lát, de azt persze nem látja, hogy 2 perc múlva agyonvágja a villám. Amit nem mellesleg még csak meg sem próbál kivédeni. Oké, Michelle-nek 4 részre volt szerződése, de azért na. :) )
Morgana is így járt. Azon mondjuk majdnem felröhögtem, amikor lenyomja a főpapnős dumát, Merlin meg faarccal leszúrja. :)

A másik, azt mondták, hogy a penge ami Arthur-ban maradt szíve felé halad. De hogyan is, amikor Mordred oldalba szúrta? Intelligens egy kard volt az.

@Thorr5: Hát...ööö...ez a sorozat már az 1. Évadtól kezdve elég sajátosan értelmezi a legendát. (De most ne fussunk neki megint, hogy az én általam ismert verzióban Arthur sosem ismerte az apját, Nimueh Merlin szerelme volt...stb...szerintem sokszor kitárgyaltuk ezt itt a blogon. :) )
Ami végül is nem baj.

Még egy dolog: Egy mágiáról szóló sorozatban egy varázslópárbaj a végén, egy Mordred-Morgana vs. Merlin olyan jó lett volna. Dehát evvan.

Thorr5 2012.12.26. 21:05:03

@Spawn85: A legenda végét mondtam, ha jól tudom abban is meghal Artúr és Avalonba viszik, hogy majd .....
Ja egy kis varázslópárbajt szívesen láttam volna én is :)
Az sem volt rossz mikor Merlin "sokkolta" a szászokat xD, de azért nem ártott volna még bele..
Őszintén én arra számítottam, hogy Artúr túléli de hát ez nem jött össze! :D

picurvicu (törölt) 2012.12.27. 23:56:06

Sziasztok!
Ahogy összehozták, hogy Mordred végül miért "tér át a sötét oldalra", az még tetszett. Egész hihető volt, bár már az is elég hirtelen.

Az egész évadon azt éreztem egyébként, hogy úgy végigrohantak rajta. minden olyan gyorsan megoldódott, pl.: Gwen visszaváltozása sem volt valami nagy szám szerintem, meg a végén ez a háborúsdi is elég lapos lett.

Amikor a sárkány azt mondta, hogy öregszik, meg lassan lejár az ideje, azt hittem, hogy majd a végén utolsó lehelletével megmenti Arthurt. Elvégre az egész sorozat alatt azt hajtogatta, hogy ő hozza majd el azt a világot, amire mind vágynak, amikor majd király lesz. Hát... nekem itt a végén nem az jött le, hogy bármi is változott volna pl a varázslóknak. Nemtom, nekem ez sántít kicsit.

Meg úgy hiányoltam egy jelenetet, hogy ezek ketten megöregednek és ősz szakállal ott szívatják egymást a várban.

Nem volt rossz a befejezés, de nem érzem magam jól tőle.
(Bár a fanficeseknek jó táptalaj, már ha leszállnak egy kicsit a Merthur témakörről és írnak végre valami... nem találom a megfelelő szót...)

Sándor Sanyika 2013.02.24. 19:10:27

holnap ruhapróba visznek filmgyárba stb... majd írok.
süti beállítások módosítása