Merlin-színészek a képernyőn

 2013.01.06. 20:15

Azt hiszem, senki nem tudta végignézni a Merlin öt évadát úgy, hogy a színészek ne nőttek volna a szívéhez, ezért biztosan kíváncsiak vagytok ti is, merre ível a pályájuk, hol láthatjuk őket viszont a jövőben.
Engem mindenképp érdekel a karrierjük folytatása, ezért az érdekesebb munkáikkal egészen biztosan foglalkozni fogunk a blogon.

Mordredből közlegény

alexvlahos_privates.jpgMár a közeljövőben számos ismerős arc visszatér az angol tévében. Elsőként Alexander Vlahos (Mordred) szereplésével kerül képernyőre a hatvanas években játszódó Privates című öt részes sorozat, amelyet jövő héten hétfőtől péntekig koradélutánonként vetít a BBC One. A produkcióhoz előzetesünk nincs, de egy képet mutatok a besorozott Alexről. :)

Guinevere jazzt énekel

Szintén öt epizódból áll Stephen Poliakoff Dancing on the Edge című sorozata, amelyet hamarosan (még a tél folyamán) a BBC Two fog műsorra tűzni. A jazz korszakban játszódó történetben, amelyről korábban már olvashattatok, három Merlin-színész is szerepet kapott. Mindenek előtt Angel Coulby (Gwen), aki énekel is az alább látható trailerben, de a produkció fergeteges szereplőgárdáját erősíti Janet Montgomery (Mithian hercegnő) és Anthony Head (Uther) is.

Morgana nem vált műfajt

Újabb fantasyban látható viszont Katie McGrath (Morgana), aki John Hurttel (a sárkány hangja) együtt szerepel a Labirintus című két részes minisorozatban, amelyet Kate Moss 2005-ös azonos című regényéből forgattak nemzetközi koprodukcióban. A három órás opus Kanadában, Dél-Kóreában, Lengyelországban, Portugáliában és Svédországban is képernyőre került már, így nem kizárt, hogy előbb-utóbb a hazai képernyőkre is eljut. Az angol Channel 4 az elkövetkezendő hónapokban tűzi műsorra.

Érdekesség: A fenti három produkció közös vonása, hogy ezeket még mind a Merlin ötödik évada előtt - vagyis nagyjából egy éve - forgatták kedvenceink. Az igazán izgalmas kérdés az, hogy a Merlin utáni következő lépés mi lesz a pályájukon. Ha eljön az is, olvashattok majd róla. Én kíváncsian várom a folytatást.

Címkék: színészek katie mcgrath angel coulby alex vlahos

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr425001963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2013.01.06. 20:44:49

ami a PRIVATES-t illeti: fyalexandervlahos.tumblr.com/post/39543751839/sneak-peek-of-alex-in-the-first-episode-of íme egy rövidke videó :) azt nem mondhatni, hogy trailer, de vmi hasonló "készülj fel és erre számíts"-szerű videónak szánhatták :) én mindenesetre nagyon várom már :))

és természetesen most is, mint mindig (mint tettem eddig, és teszem ezután is:) ) KÖSZÖNÖM AZ ÖSSZEFOGLALÓT :)

Spawn85 2013.01.06. 21:54:22

Én azt sem bánnám, ha páran esetleg színház felé is kacsingatnának. Mondjuk itt Londonban. Jó lenne őket élőben látni. :)

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2013.01.07. 00:28:53

@Spawn85: Ha kint lennék, én sem bánnám. :)
Persze így sem bánnám, csak abban sok élvezetünk nem lesz, ezért reménykedem, hogy minél több filmes és tévés munkájuk (is) lesz.

Spawn85 2013.01.07. 02:54:30

@Balinor: Nem kellene olyan nagyon hosszú ideig. Csak mondjuk, mint Michelle (fél év), vagy akár rövidebb ideig. Vannak darabok, amik mondjuk csak 1 hónapig vannak műsoron.
Aztán után jöhet újra a film meg a tévé.

Caretha · http://themusketeers.blog.hu/ 2013.01.08. 20:32:19

Így van, legyenek itt is, ott is :) Amúgy erről az utolsó videóról egyből beugrott Katie interjúja, hogy képtelen volt megtanulni ügetni, ezért "Morgana nem üget. Morgana vágtat!" :D minden más mellett az interjúk is hiányozni fognak, úgyhogy... Semmi esetre sem megyünk messzire a blogodtól, Balinor! ;)

Kymy 2013.01.18. 07:46:31

De azért kíváncsi vagyok Eoin új filmjére a COLD-ra is. Még csak most vágja meg.
süti beállítások módosítása