s5dvd_box.pngBár valószínűleg a korábbi évadok is szépen fogytak, idén először a televíziós DVD-toplisták élén nyitott a Merlin díszdobozos kiadása az Egyesült Királyságban. A teljes ötödik évad múlt héten jelent meg az angol boltok polcain, és rögtön elfoglalta az első helyet az eladási toplistán.

Tristan Whitlam, a DVD-t forgalmazó Fremantle Media munkatársa szerint az eladási adatokban szerepet játszik az a közösségi médiában meghirdetett akció is, amelynek keretében arra kérték a rajongókat, adják elő a sorozat egy-egy klasszikus jelenetét. Az kiadvány extrái közt 15 ilyen videó kapott helyet.
"Akárcsak Colin díja múlt héten, a DVD sikere is a Merlin fantasztikus rajongóinak köszönhető" - nyilatkozta Whitlam.

Az én lemezem is úton van már Angliából, bár az a BluRay toplistába számít bele. ;)

A befejező évad DVD-kiadására egyébként ezúttal a nem brit rajongóknak sem kell egy évet várnia. Amerikában, ahol az ötödik évad jelenleg látható, április 23-án, Németországban, ahol februárban tér vissza a sorozat, május folyamán jelenik meg a korong.

Címkék: merchandising 5. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr805055616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kymy 2013.02.01. 21:23:17

Nekem csak az extra lemez kellene.

Császár Krisztina 2013.02.04. 08:30:28

Magyarországon miért nem lehet megvásárolni a sorozatot DVD-n? Nem mindenki tudja letölteni. Én például szeretem megvásárolni a filmet, amit szeretek, de az első évadon kívül a többit nem tudom. Nem tud valaki segíteni, hogy várható-e a DVD-n való megjelenés Magyarországon is valamikor?

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2013.02.04. 20:01:28

@Császár Krisztina: Sajnos nem tudok róla. A Select Video azután jelentette meg az első évadot (2010-ben), hogy leadta azt az RTL Klub. Ám a további évadokat az RTL nem vetítette, pedig az első évad nézettség nem volt rossz.
süti beállítások módosítása