dote_angel.jpg

Közel egy éve olvashattatok róla először, és akkor már trailer is volt hozzá, ám ma este indul a BBC kettes csatornáján a Dancing on the Edge című sorozat, amely egy fekete jazz banda történetén keresztül az 1930-as évek Nagy-Britanniájába kalauzolja el a nézőt, sok-sok zenével és számos Merlin-színésszel. A produkcióban szerepel Angel Coulby (Gwen), Anthony Head (Uther) és Janet Montgomery (Mithian), a fényképezésért pedig a Merlin operatőre, Ashley Rowe felelt.

Az ötrészes sorozat - a másfél órás első és utolsó részt három egyórás epizód köti össze - nagyszabású produkciónak ígérkezik, írója és rendezője Stephen Poliakoff, a költségvetés elérte a 7,8 millió fontot, a szereposztás impozáns (helló, John Goodman!), a látványvilág gazdag, a zenei anyag pedig egészen kivételes - az elhangzó jazz számok egy kivételével mind a sorozathoz születtek. Ráadásul számunkra külön érdekesség az énekesnő szerepében feltűnő Angel Coulby, akiről még a saját ügynöke sem tudta eddig, hogy tud énekelni. Pedig tud.

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr815063108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ajna27 2013.02.11. 23:09:36

:( szomorú vagyok :(
süti beállítások módosítása