Ősszel indította el a Merlin online szerepjáték változatát a Shine Grouphoz tartozó angol Bossa Studios. A Facebook platformra készült, ingyen játszható játék alkotói szerették volna bebizonyítani, hogy lehet a közösségi oldalra igényes és színvonalas játékot is készíteni, és törekvésüket a Merlin-rajongók mellett az a Brit Film és Televíziós Akadémia is értékelni látszik, amely az utóbbi években már videojátékokat is díjaz: a Merlin Game online game kategóriában BAFTA-jelölést kapott - ahogy azt már a játék Facebook-oldalának fejlécében elhelyezett kis logo is hirdeti.

fbgame_screen5.jpg

A jelölés egyébként annyira nem meglepő, hiszen tavaly épp a Bossa Studios vitte el a kategória díját a Monstermind című játékkal. Drukkoljunk nekik, hátha megismételhetik ezt a sikert, már csak azért is, mert a Merlin-játék fejlesztését egy magyar szakember, Jele Imre irányította.

A díjátadó gálát március 5-én rendezik Londonban.

http://merlingame.com/

Címkék: díjak merchandising

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr245077534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása