Bradley James visszatér

 2014.12.05. 07:23

Két év parkolópálya után végre folytatódni látszik Bradley James színészi karrierje. A Deadline értesülése szerint a 31 esztendős angol, a Merlin egykori Artúr hercege bezsákolt egy főszerepet a tengerentúlon. Ráadásul kifejezetten érdekes főszerepet.

A lap információ szerint az amerikai Lifetime csatorna Damien címmel, hatrészes tévésorozatként elkészíti az 1976-os klasszikus horrorfilm, az Ómen folytatását. A sorozatban Bradley alakítja majd Damien Thornt, nem kisebb szerepet, mint az Antikrisztusét.

A történet a felcseperedett Damien életét követi nyomon, aki látszólag tudomást sem vesz az őt körülvevő sátáni erőkről. Ám a múlt kísértetként üldözi, és előbb-utóbb szembe kell néznie a végzetével, hogy ő az a személy, akinek az eljövetelétől mindig is rettegett az emberiség - írja a Deadline.

Ez első hallásra egészen érdekes színészi feladatnak ígérkezik. Végül csak kifizetődik Bradley makacs ragaszkodása egy tengerentúli nagy szerephez.

A sorozatot a Fox TV Studios gyártja. Az első epizód rendezője és producere a filmes Shekhar Kapur (Elizabeth), aki először vállalt televíziós munkát, az író pedig Glen Mazzara (The Walking Dead). A Damien 2015-ben kerül képernyőre.

Bradley mellett hamarosan kedvenc Merlinünkkel, Colin Morgannel is találkozhat a tengerentúli közönség. Colin, aki színésztársával ellentétben színpadi, filmes és tévészerepek egész sorát játszhatta el a Merlin 2012-es fináléja óta, jelenleg Gillian Anderson oldalán nyomoz a BBC The Fall című krimisorozatában, jövőre viszont az amerikai AMC és az angol Channel 4 koprodukciójában készülő Humans című nyolcrészes sci-fiben lesz látható.

Címkék: bradley james colin morgan

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr446958457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása