Merlin iPhone-kalandjai

 2011.06.17. 22:27

Van egy jó hírem a cameloti kalandokra vágyó iPhone, iPad és iPod tulajdonosok számára: a héten megjelent az első Merlin témájú játékalkalmazás, amely a BBC-fantasy világába kalauzolja el a boldog kütyütulajdonosokat.

A The Black Knight's Quest című játék műfaját tekintve RPG, azaz szerepjáték, ahol a döntéseinken múlik a kalandok kimenetele. A harmincöt küldetést természetesen Artúr és Merlin bőrébe bújva teljesíthetjük. A kalandok során a sorozatból ismert szereplők, helyszínek és gonosztevők, de emellett rejtélyek is várnak ránk, míg végül Camelot sötét múltjának rémével, a fekete lovaggal szállhatunk szembe. A teljesített küldetések jutalma pedig öt videó, amely a tévésorozat kulisszái mögé enged betekintést.

Az angol és német nyelvű alkalmazás az App Store-okból szerezhető be öt dollárért, azaz nagyjából ezer forintos áron. Bővebb információ itt, további screenshotokat pedig ezen az oldalon találtok.

Címkék: merchandising

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr802993703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása