Merlin és Artúr kalandjai a gyerekszoba szőnyegén folytatódnak, bár rajongóknak és gyűjtőknek legalább akkora érték lehet a 10 cm-es Merlin-figurák sorozata, amelyet a londoni bolttal rendelkező Scificollector forgalmaz.

akciofigurak_7eskollekcio.jpg

A sorozatban Merlin, Artúr, Gaius, Morgana, Uther, a nagy sárkány és legutóbb Guinevere figurája jelent meg - utóbbi három sorszámozott kiadásban. A figurák mellé kiegészítő is jár, így például a nagy sárkányt egy kőbe zárt Excaliburral, Gwent pedig a tojásából előbújó Aithusával csomagolják.

A teljes kollekció mostantól 70 angol fontért, további 7 font szállítási költséggel (összesen kb. 27 ezer forintért) megrendelhető akár Magyarországról is.

Az a baj, hogy vennék unokaöcsinek, vennék unokahúginak, de akkor már egy nekem is kellene... A polcra. ;)

Címkék: merchandising

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr885046682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2013.02.01. 20:14:55

Múltkor láttam őket az egyik bolt kirakatában.

Amúgy azt nem tudom, hogy miért Gwen mellé került Aithusa és nem mondjuk Morgana mellé.

Caretha · http://themusketeers.blog.hu/ 2013.02.02. 11:19:27

Ezen én is elgondolkodtam, hogy hogy sikerült ez az összerakás.. én Excaliburt is inkább Arthurnak csomagolnám :P De lehet azért, hogy midet meg kelljen venned... Jó marketing fogás :)
süti beállítások módosítása