A rokon kicsit tovább marad

 2011.03.31. 07:36
Egy hete írta meg a Digital Spy, hogy a népszerű brit színész, Nathaniel Parker szerepet kapott a Merlin új évadjában, méghozzá mint Artúr herceg nagybátyja, Agravaine. Mostanra az is kiderült - Parker maga tette közzé a honlapján -, hogy nem vendégszereplőként csatlakozik a produkcióhoz.
 
"Nem vendégszereplőként tűnök fel a Merlinben, szerepelek valójában a teljes évadban. Egyelőre nem mondhatok sokat... igaz, már a tévében is elmondtam, de nem akarnám megelőzni a hivatalos sajtóközleményt, hátha terveznek ilyet. Hoppá, azt hiszem, már így is megtettem. Addig is, most lehetőségem van lovagolni és középkori jelmezekben járni, amiben jó ideje nem volt már részem, úgyhogy élvezem. Elárulom, hogy fantasztikus díszletben dolgozunk, bár azt hiszem, ezt már legutóbb is megírtam."
 
Ennek a hírnek a fényében igazán érdekesnek ígérkezik Agravaine figurája. Ha igaz, hogy Uther már nem a régi, és Artúrnak kell megbirkóznia a királyság irányításával, kíváncsi vagyok, a kedves rokonnak milyen szerep jut ebben a felállásban.
Talán a segítő szándék vezeti Camelotba? Vagy a trónra fáj a foga? Netán ő lesz Morgana meghosszabbított keze?
Minden bizonnyal kell várnunk néhány hónapot a válaszra.

Címkék: színészek 4. évad vendégszereplők

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr582787094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása