"Csak a Merlin-panelre beülve jöttem rá, milyen népszerű ez a sorozat."

- írta valaki a nap folyamán a twitteren, ahol gyakorlatilag élő közvetítés zajlott a londoni Kapow ComicCon eseményeiről, esetünkben nem csupán a lelkes rajongóknak, hanem a Merlin hivatalos twitter csatornájának és az asztal alatt egy-egy üzenetet szintén elküldő Bradley Jamesnek köszönhetően is.

 

A BBC-sorozat négy színésze, Colin Morgan (Merlin), Bradley James (Artúr), Katie McGrath (Morgana) és Angel Coulby (Gwen) egy órán át fogadta az autogram kérőket, akik valószínűleg sokkal több órát álltak sorba az élményért, így bele sem gondolok azoknak a csalódottságába, akik nem kerülhettek sorra...

Bradley egyébként az aláírásáért cserébe egy angol gyermekkórháznak, a Great Ormond Street Hospitalnak gyűjtött adományokat, majd - micsoda ötlet! - az adakozóknak a fotójuk közzétételével mondott köszönetet.

Ezután következett a fő program, a színészek, Johnny Capps producerrel kiegészülve, a dugig tömött előadóteremben fogadták a rajongók kérdéseit.
A beszámolók szerint nem lehetett rossz a hangulat. Mivel valószínűleg mindenkit ez érdekel legjobban, következik néhány - nagyon enyhén spoileres - információ a készülő új évadról:

- A harmadik és a negyedik évad eseményei között ismét eltelik egy esztendő.
- A negyedik évad sokkal komorabb hangvételű lesz az eddigieknél. Ezt Colin Morgan mondta el, és hozzátette, Merlinre rémálmok várnak.
- Johnny Capps megerősítette, hogy Morgause visszatér a következő évadban.
- Ismét elhangzott a mindig elhangzó kérdés, hogy Artúr tudomást szerez-e Merlin varázserejéről. Capps erre sejtelmesen azt válaszolta, hogy ha ugyanezt a kérdést jövőre teszik fel neki, valószínűleg már más válasszal szolgálhat, mint eddig. Magyarán az ötödik évadra tervezik a "nagy leleplezést".

A negyvenperces esemény után a négy szereplő még interjút adott az IGN standján. Valószínűleg hamarosan lesz mindezekről néhány videofelvétel is, de fényképes beszámolót máris találhattok, például itt és itt (utóbbi képeket elnézve, valaki csúnyán beleesett a fiúkba :D).

Címkék: események színészek 4. évad bradley james colin morgan

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr52812947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2011.04.11. 11:58:38

Biztos jó buli lehetett. Már, annak, aki bejutott. :)

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2011.04.11. 21:06:00

Na igen. Egyszer jártam Londonban egy hasonló találkozón. Ezek a "Conok" jórészt a sorban állásról szólnak. Mert ha nem vagy elég megszállott és kitartó, akkor a lényeges programokból kimaradsz, és vigasztalódhatsz az árusok standjainál. Nem mintha ott nem kéne ugyanúgy sorban állni. :)

De jó látni, hogy ennyi lelkes rajongója van a sorozatnak.

Spawn85 2011.04.12. 01:34:56

@Balinor: Az az igazság, hogy ha eljutnék egyszer Londonba, akkor valószínű tudnék olyan indokot találni, hogy elég megszállott és kitartó legyek. :)

Sorbanállásból meg maximális kiképzést kapok itthon. :D

Mondjuk nálam az is ott lenne, hogy rohadtul nem bírom a tömeget. De asszem Londonban ezzel is meg tudnék birkózni.
süti beállítások módosítása