Colin Morgan Ausztráliában

 2011.11.06. 14:39

Merlin a kenguruk földjén jár. A BBC-sorozat 25 esztendős címszereplője a hétvége folyamán Brisbane-ben rendezett Supanova találkozó vendége volt, ahol igazi sztárként fogadta az ausztrál közönség, és a You're the Voice című számot is elénekelték neki.

Morgan pénteken és ma is közös fotóért és autogramért érkező rajongók kígyózó sorával találkozhatott (állítólag mind közül a leghosszabbal), látogatásának csúcspontja pedig egy remek hangulatú közönségtalálkozó volt vasárnap délben.
Az ausztrál Ten csatorna az alábbi riportban számol be az eseményről:

Az egyórás kérdezz-felelek során elhangzottakról pedig a rajongói beszámolókból értesülhetünk. Íme néhány érdekesség:

Colin elárulta, hogy a negyedik évad úgy fog véget érni, hogy nem lehet nem folytatni a történetet, arról viszont fogalma sincs, hogyan keverednek ki a záró jelenetből. A kedvence idén a 9. és az évadzáró epizód. Colin fantasztikus finálét ígér.
Az Artúrt játszó Bradley Jamesszel közösen leforgatták a mondakör legismertebb, legmeghatározóbb jelenetét, de nem nem árulta el, hogy melyikre gondol.
Elárulta viszont, hogy a forgatásról legkedvesebb relikviaként a faragott sárkányt vinné haza, amit Balinor készített Merlinnek. Már most is őriz otthon egy kincset, megtarthatta ugyanis a sárkánytojást az Aithusa című epizódból.
Megkérdezték Colintól, miért nem készítenek már videónaplókat a forgatáson. Mint elmondta, a stáb nem viselte jól, hogy Bradleyvel szüntelen videokamerát toltak a képükbe. Viszont hagyományos werkfilm készül idén is.

A nap fénypontja? Az ausztrál közönség - felidézve a Merlin-werkfilmek valószínűleg legemlékezetesebb momentumát - elénekelte Colinnak a You're the Voice című számot, aminek eredeti előadója a szintén ausztrál John Farnham. Bár mint kiderült, Colin még ma is azt hiszi, hogy a popsláger atyjának neve John Farmer. :D

Hátha akad még, aki nem látta a Merlin-rajongótábor "nem hivatalos himnuszát"...

Címkék: események 4. évad colin morgan

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr303358351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jess.Mesii 2011.11.06. 20:38:21

Várom várom várom! A videóban azt mondta Lancelot visszajööön! Ajánlom is!!!!!
süti beállítások módosítása