Az évadzáró címe pedig...

 2011.12.03. 13:58

A BBC One december 17-én és 24-én vetíti a Merlin negyedik évadjának kétrészes fináléját. A forgatókönyvet Jake Michie és Julian Jones írta, a rendezői székbe pedig ismét Alice Troughton ült, aki az évad első három epizódjával már lenyűgözött bennünket.

No de a cím... A dupla évadzáró címét eddig homály fedte, és mivel igen beszédes, csak a "tovább" után merem elárulni. Bár pár napon belül amúgy is ki lesz írva a jobb felső sarok műsorajánlójába, most még elmenekülhet, aki ódzkodik minden spoilertől. :)

Szóval a két évadzáró epizód címe...

 

 

"The Sword in the Stone" (első és második rész)

 

 

Vagyis A kőbe zárt kard. Oké, nem nagy meglepetés, mert a lesifotók alapján ha lett volna tippem, az valószínűleg ez lett volna. Ám tegye fel a kezét, akit nem hoz lázba mindaz, amit ezek után ígér a finálé!

Címkék: spoiler 4. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr963434007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freya_95 2011.12.04. 10:32:01

Én, emlékszem arra a részre, amikor, Merlin belevágta a kőbe azt a kardot, szóval biztosan jó lesz :D
süti beállítások módosítása