Másodszor is Merlin magazin

 2011.12.30. 00:17

Szeptemberben már írtam az angol Merlin magazinról, amelynek második száma a napokban jelent meg a briteknél.

Az újság változatlanul a fiatal közönséget célozza meg - ha másból nem, az interjúk stílusából egyértelműen kiderül -, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem találom élvezetesnek. A forgatási fotók kifejezetten jók, és remek ötletnek tartom a stábtagokat bemutató részt, amelyből megismerkedhetünk a jelmeztervezővel, a díszletessel, a sminkessel és a trükkszakemberrel. De a kiadvány lapjairól olyan érdekességek is kiderülnek, mint például, hogy Colin Morgan (Merlin) remekül játszik a bodhrán nevű ír nemzeti hangszeren (dobon), Angel Coulby (Gwen) szeret gitározni, vagy hogy Bradley James (Artúr) vicces kis nótákat költ a stábtagokról, és hamarosan bungee jumpingolni fog. Na jó, ez utóbbi inkább csak számára tartogat izgalmakat, az viszont erősen felkeltette az érdeklődésemet, hogy a magazin egyik szerencsés olvasója ellátogathat majd az ötödik évad forgatására.

Az újság nemzetközi terjesztéséről változatlanul nincs hír, viszont a beszkennelt lapjai fellelhetőek már az interneten. Klikk ide és ide!

Címkék: merchandising 5. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr573505708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2011.12.31. 14:32:14

Hmmm...pedig ma direkt végignézegettem az újságokat a boltban, de ilyet nem láttam.

Pedig vicces lenne elmenni az 5. Évad forgatására. :)

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.01.02. 22:12:06

Twitteren is többen panaszkodtak, hogy csak a sokadik helyen sikerül hozzájutni az újsághoz. Úgy érzem, a terjesztésen még van mit javítani. :P

Spawn85 2012.01.14. 20:42:24

No, ma viszont láttam a boltban egyetlenegy darabot. Gyorsan meg is vettem. :)
süti beállítások módosítása