Sülve-főve?

 2012.01.13. 23:53

Vajon Harrison Ford és Mark Hamill is járt együtt moziba? Attól tartok, sosem fogom megtudni. Bradley James (Artúr) és Colin Morgan (Merlin) viszont tegnap este egészen biztosan együtt nézte meg a Hamletet a londoni Young Vig Theatre-ben. Hogy ezt honnan tudom? Kérdés ez a mai világban? Először twitteren lehetett olvasni a lelkendező bejegyzéseket, aztán megérkeztek a mobiltelefonnal készült fotók is. Egyet láthattok a hajtás után.

Érdekességképp a Young Vic az a színház, ahol Colin a karrierjét kezdte. Még a színész diploma készhez vétele előtt itt alakította élete első főszerepét a Vernon God Little című darabban (kép balra). Akkoriban aligha sejtette, hogy lesz idő, amikor a nézőtéren fogják lefotózni. Pedig most még a sapkát is a fején hagyta.

Bradley ilyen erőfeszítéseket nem tesz. De nem is bánom, hogy nem sikerül jobban a rejtőzködés. Mert hogy ezek ketten nem csak a képernyőn barátok, azt nagyon jó látni a sorozat rajongójaként.

Címkék: bradley james colin morgan

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr363543997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.01.14. 01:15:28

azt hiszem, az angolul tudók Rájuk mondanák csak igazán, hogy BEST FRIENDS :)
süti beállítások módosítása