Facebookra merészkedve

Merlin-hírek mindig szem előtt

 2012.07.28. 15:02

facebook_merlin.jpgIgen, megtört a jég. Bár nem vagyok egy Facebook-guru, úgy döntöttem, az idők szavának engedelmeskedve, becsatlakoztatom az oldalt a közösségi hálóra.

Meglátjuk, mi sül ki belőle. Egy biztos: a blog tartalma semmivel sem fog szűkülni ettől, a friss információkat az eddigi tempóban és terjedelemben hozom majd ezután is. Viszont azok a témák, apró érdekességek, amelyek önmagukban nem tűntek annyira jelentősnek, hogy külön bejegyzést kerekítsek számukra a blogon, nos, az efféle "kis színesek", infomorzsák ezután megjelennek majd a Facebook-oldalon.

Mivel közeleg a várva-várt ötödik évad, és hamarosan itt a negyedik évad hazai premierje is, azt gondolom ez egy jó pillanat. Hátha ezzel is sikerül magasabb fokozatba kapcsolni.

Szóval ha megkedveltétek a blogot, ha Facebookon is szívesen találkoznátok a legfontosabb hírekkel, ha a Merlinből sosem elég, vagy csak fontosnak tartjátok, hogy ne veszítsük egymást szem elől, nyomjatok egy Like-ot - itt, a jobb hasábban!

http://www.facebook.com/MerlinHirek

Címkék: web

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr594683553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2012.07.28. 17:01:59

Anno én is feltettem a blogom Facebook-ra (sőt a egyik mostani blogomat Facebook-on kezdtem el csinálni először), de valahogy nekem nem jött be a dolog. Mármint a Facebook-kal nincs bajom, csak valahogy a blogjaimat oda..nem rakom fel most már, azokat külön kezelem.

Spawn85 2012.07.28. 17:03:02

Illetve ha írok a bejegyzést, a linkjét kiteszem a saját Facebook-omra, de külön a blogjaimnak nincs Facebook oldaluk. Így pontos. :)

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.07.28. 20:15:17

@Spawn85: Nyilván a témától függ.
Az máris nagyszerű dolog, ha ezen a csatornán kifejezetten azokkal tarthatom a kapcsolatot, akiket ez a sorozat érdekel.

siu 2012.07.30. 18:40:14

Balinor! Amit a facebookon is használsz képet és itt is itt van középen az melyik részből van?? Nem tudok rájönni...
Nagyon jó az oldalad , nagyon tetszik :)

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.07.30. 20:53:01

@siu: A főnix szeme (3. évad 8. rész). De mindkét kép promóciós fotó, nem az epizód képkockája, tehát ezt a jelenetet hiába is keresnéd. Ettől függetlenül az egyik legjobb Merlin-epizód.

És köszi! :)
süti beállítások módosítása