Az idei Comic-Conon bejelentett Merlin-filmtrilógiáról faggatta a sorozat alkotóit a DigitalSpy. A megszólalásokból rövid videoriportot is közöl a portál.

"Pillanatnyilag a Merlin ötödik évadának készületei nagyon lefoglalnak bennünket... de az az elképzelés, hogy remélhetőleg egy trilógiát csinálhatunk, vagyis három filmet" - mondta el Johnny Capps, a sorozat producere. "Akkor foglalkozunk majd ezzel jobban, ha túl leszünk az ötödik évad írásán, de reményeink szerint jövőre összeállnak a forgatókönyvek."

Capps elmondta azt is, hogy a sorozatot gyártó cég filmes részlegével, a Shine Picturesszel folynak jelenleg megbeszélések.

Colin Morgant, a sorozat címszereplőjét már arról kérdezték, mit szeretne a moziváltozatban látni. "Szívesen látnék nagyszabású csatákat. Csináljunk Merlint a Gyűrűk Ura stílusában!" - tette hozzá Colin lelkesedve.

Azt is elmondta, hogy igazán az ötödik évad folytatását látná a filmekben, mivel az új évad nagyon közel jár ahhoz, ahová mindig is szeretett volna eljutni a történetben, ahol mindig is szerette volna látni a karaktereket. Igaz, azt egyelőre ő sem tudja, hogyan ér véget ez az évad.
Azt azért hozzátette: "Mindig van hely még többnek."

Katie McGrath (Morgana) a rá jellemző humorral úgy nyilatkozott: ha filmtrilógia lesz a Merlinből, akkor ő Darth Vader szeretne lenni.

Címkék: mozifilm 5. évad katie mcgrath colin morgan

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr184699186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2012.08.07. 12:11:55

Most csak elmélkedek, de ha úgy gondolkodnak, hogy már jövőre nekiállnak a mozifilmnek, akkor az vajon azt jelenti, hogy már tudják, hogy nem lesz 6. Évad?

Bár igaz, még csak a forgatókönyvről van szó, az még nem jelenti, hogy film is lesz.

Egyből trilógia? Hát nem tudom...szerintem először csináljanak egy filmet, az legyen nagyon jó, utána lehet gondolkodni a folytatáson.

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.08.07. 20:36:58

@Spawn85: A fenti nyilatkozatok a Comic-Conon hangzottak el, akárcsak az, hogy tárgyalnak a 6. évadról, úgyhogy az ellenkezőjére nem következtetnék.

A trilógiával szerintem pont úgy vannak, mint a sorozat indulásakor az öt évaddal - rögtön az elején a nagy célt tűzik ki, de nem hinném, hogy egyszerre forgatnák a három filmet.
Bár a sorozat epizódjait hármasával forgatják. :D

ajna27 2012.08.07. 20:45:55

Katie :D imádom ezt a nőt :D

Spawn85 2012.08.07. 22:36:29

@Balinor: "Bár a sorozat epizódjait hármasával forgatják. :D"

A tévé azért kicsit más világ, mint a mozi. :)

Én csak azért gondolkodom úgy, hogy ha jövőre nekiállnak a filmeknek, akkor nem lesz 6. Évad, mert a kettőre együtt sem idő sem pénz nem nagyon lesz szerintem.
Az meg nem lenne jó, ha mondjuk nekiállnának kapkodni és a minőség romlására menne az egész.

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2012.08.08. 00:32:24

@Spawn85: A kapkodás valóban nem lenne jó, de a forgatókönyveken és az előkészítésen szerintem simán tudnának dolgozni a 6. évad mellett, és a fentiek alapján egyelőre ennyit terveztek be 2013-ra.
süti beállítások módosítása