Véget ért egy újabb forgatási hét a Merlin cardiffi stúdiójában. Hétfő óta már az ötödik évad fináléját forgatja a stáb, a péntek pedig a szokásosnál is mozgalmasabban telt, ugyanis a nap folyamán a forgatási munkálatok mellett a sajtó képviselőit is vendégül látták a sorozat gyártóbázisán.

Az újságírók szó szerint is betekintettek a kulisszák mögé, bejárták a díszleteket, a stúdió izgalmas zugait, majd számos interjút készítettek a szereplőkkel, amelyek megjelenése az ötödik évad közeledtével várható. Interjút adott egyebek közt Coin Morgan (Merlin), Bradley James (Artúr), Angel Coulby (Guinevere), Katie McGrath (Morgana), Eoin Macken (Gwaine), Tom Hopper (Percival), Rupert Young (Leon) és az évad újonca, Alex Vlahos (Mordred) is.

sajtonap_20120824.jpg
Bradley és Colin ad közös kerekasztal interjút

Állítólag a jövő heti forgatáshoz épp egy "hihetetlen" díszlet épül a stúdióban. Azt, persze, nem árulták el a szerencsés szemtanúk, hogy milyen díszletről van szó.

Ellenben az évad legújabb szereplője, Erin Richards ma megerősítette Twitteren, hogy a kétrészes évadzáróban fog feltűnni. Ő a mai napon Colin Morgannel forgatott.

jelmeztar_20120824.jpg
A jelmeztár dobozai

Címkék: forgatás 5. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr484730400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Caretha · http://themusketeers.blog.hu/ 2012.08.25. 00:36:53

Ez a késztetés, hogy belemásszak abba a képbe és feltépjem az összes doboz fedelét.. Uh :D Ilyenkor nagyon szeretnék mázlis újságíró lenni :) Köszi a hírt, Balinor!

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.08.25. 03:04:30

@Caretha: egyetértek! :)

Balinor! Te nem vagy egész véletlenül újságíró?:$
KÖSZÖNJÜK A HÍRT! Várjuk a fejleményeket :) (de ezt már úgyis tudod...:$ :D)

SunnyDonnelly · www.sunny-donnelly.blog.hu 2012.08.25. 16:04:54

@Balinor: :O pedig fogadni mertem volna rá, hogy az vagy:$ :) mindenesetre sztem nagyon szépen fogalmazod meg az aktualitásokat:)
süti beállítások módosítása