Egyelőre a tavalyitól eltérő viselkedést láthatunk a Merlin brit nézettségének alakulásában. Akkor a szerényebb kezdést az első hetekben nagy emelkedések követték, most az erős kezdés után kisebb lemorzsolódás tapasztalható.

503_utherpendragon.jpgA The Death Song of Uther Pendragon című epizód hivatalos nézőszáma 6,86 millió lett a szigetországban, miután 5,52 millióan élőben, további 1,34 millió néző pedig felvételről tekintette meg a harmadik részt. Tavaly ekkor lépte át először a nézőszám a hétmilliós határt, vagyis Uther visszatérését valamivel kevesebben látták, mint egy éve a halálát, ám nem lehet minden héten megverni a tavalyi évad remek nézőszámait, az első három évadot pedig így is messze felülmúlja az idei harmadik rész nézettsége.

Kis visszaesést láthatunk a negyedik epizód esti nézőszámában is, bár a tévénézők száma eleve alacsonyabb volt az elmúlt hétvégén, így az Another's Sorrow című epizód 5,4 millió nézővel is hozta a korábbi hetek erős 22%-os közönségarányát. A végleges nézőszámot szokás szerint jövő héten teszik közzé.

Összességében erős és stabilan erős az ötödik évad nézettsége, hiszen a legmagasabb és a legalacsonyabb nézőszám közötti különbség nem éri el az 5%-ot.

Az évadok nézettségének alakulását továbbra is nyomon követhetitek grafikonon, ide kattintva.

Címkék: nézettség 5. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr744879254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása