Eltelt egy újabb forgatási hét, immár a harmadik, amelyről megint csak van néhány (spoilermentes) fotónk. A héten a munka nagy része a szabad ég alatt zajlott. Szerdán a walesi esővel dacolt a stáb, másnap pedig a viharos széllel gyűlt meg a bajuk. A tegnapi napot éjszakai felvételekkel zárták, erről az egyik fotó is tanúskodik. Ma viszont már a stúdió biztonságos falai közt folyt a munka.
 
A fenti képen Sir Leon integet... nektek:) (készítette Bradley James). A többi fotó a tovább mögött. Kattintásra nagyobbak is lesznek.
 
Őrök - kis Gyalog galopp hangulat :)
 
Az új stábtag
 
Ismerős ez a tó?

Éjszakai forgatás (tegnap)
 
Az utolsó képen a walesi Raglan Castle látható, amely az Áldottak Szigetének díszletéül szolgált az első évadban, de Idirsholas helyszíneként is használták a második évadban. Úgyhogy lehet a kettő közül bármelyik, vagy egy egészen más helyszín is... :D

Címkék: forgatás 4. évad forgatási fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr402792163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása