Guinevere új élete

 2011.04.15. 23:46

A tegnapi Katie McGrath-interjú után ma Angel Coulbyt szólaltatta meg a Digital Spy. A Guinevere-t alakító színésznő szintén mesélt a készülő folytatásról, és elárult egy érdekes részletet: Gwen feladatai hamarosan megváltoznak Camelotban. "Nyilván többé már nem Morgana cselédje, viszont ő látja el a királyt."
Angel elmondása szerint Gwen és Artúr kapcsolata sem féltve őrzött titok többé, és megerősítette, hogy Lancelot annak ellenére visszatér a folytatásban, hogy az őt alakító Santiago Cabrera a tengeren túlon is dolgozik, hiszen szerepet kapott a Fox Alcatraz című produkciójában. "Nem tudom, mennyit fogjuk látni, de mindenképp visszatér. Azt sem tudom, mi történik vele és Gwennel. Szerintem Gwen pillanatnyilag sokkal inkább Artúrra koncentrál. Ő ott van neki, míg Lancelot folyton lelép."

Címkék: színészek 4. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr972829747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása