Filmezés kint, bent, nappal és főleg éjszaka... Folytatódott a Merlin negyedik évadjának forgatása. Hétfőn még a stúdióban folyt a munka, aztán a stáb kiköltözött a szabad ég alá. A forgatás ötödik hetének külső helyszínei közt tudhatjuk Raglan Castle romjait és Cosmeston középkori faluvilágát. Sok éjszakai felvétel is készült a napokban. Szerdán és csütörtökön éjjel kettőig tartott a forgatás, és a hírek szerint még pénteken is éjszakába nyúlik a munka, azaz jelenleg is tart.
Ennek ellenére a stáb szorgosan kattintgatott nekünk a héten. Következnek a legfrissebb pillanatképek a negyedik évad forgatásáról.
 
(A nagyobb méretű fotók linkjét ezúttal a képaláírásokban keressétek!)
 
Péntek esti életkép, bevetésre kész lovagok :)
 
Hétfő reggeli előkészületek
(Alice, a második kameraasszisztens és Greg, "a gép")
 
Igazi "fantasy romok" Dale McCready operatőr fotóján
 
A walesi égbolt és Raglan Castle romjai
 
 
 
Az "A" kamera készenlétben - Raglan Castle nappal
 
 
A várúr szelleme még biztos itt kísért :)
 
 
A kamera innen néz majd lefelé
 
 
A péntek esti naplemente
 
Raglan Castle bejárata
 
 

Végül a csengő, amely a felvétel kezdetét jelzi a BBC walesi stúdiójában. Már az első évad forgatásán is "ő" teljesítette ezt a szolgálatot. 

Címkék: forgatás 4. évad forgatási fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr722829898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása