James Callis a negyedik évadban

 2011.05.09. 21:53

Nathaniel Parker és Phil Davies után egy újabb brit tehetség, a tengeren túlon is népszerű James Callis csatlakozott a Merlin negyedik évadjának szereplőgárdájához. Ezt a színész adta hírül ma twitteren.

Apró érdekesség, hogy Callis maga is alakította már Merlin szerepét a filmvásznon, a 2009-es Merlin and the Book of Beasts című - általam nem látott - filmben, legtöbbeknek azonban a Battlestar Galactica sztárjaként lehet ismerős.

Gaiusok  egymás közt... További érdekes egybeesés, hogy Callis karakterét Gaiusnak hívták a sci-fi sorozatban, ma pedig a cameloti Gaiusszal, Richard Wilsonnal forgatott Franciaországban, ám - ahogy azt a twitter-bejegyzésben említi - ez semmi ahhoz képest, hogy az első fogatási napon kapott lovát Galacticónak hívják. :) 

Címkék: 4. évad vendégszereplők

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr522891437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2011.05.10. 13:54:39

James Callis-t nagyon bírtam a BSG-ben. Szerintem a 2.,3.,4. Évadban nagyon nagyot játszott.

Ez a 2009-es "Book of Beasts" mintha nem rég lett volna TV-ben itthon. Mert mintha láttam volna belőle részleteket.
süti beállítások módosítása