Ma volt az utolsó forgatási nap Pierrefondsban, legalábbis a tavasz folyamán; idén várhatóan még kétszer tér vissza a Merlin forgatócsapata a franciaországi várba. A munka azonban addig sem áll meg, csütörtökön már újra a walesi stúdióban forgat a stáb.

"Great people. Great Story. Great Times." - írja James Callis az első forgatási napjáról. Callis tegnap állt kamerák elé, forgatott a várban, odakint lóháton, és a várfalnál is, mesterséges esőben. A jeleneteinek nagy részében Colin Morgannel (Merlin) szerepel, ami még izgalmasabbá teszi a kérdést, ki lehet az általa játszott karakter. Ugyan róla még nincs fotónk, van viszont a lovagokról, akik lóháton forgattak tegnap és ma is a várkapuval szemben álló dombtetőn. Az utolsó napon némi filmezésre sor került a díszletfaluban is.


Camelot lovagjai


Gwain és Leon


Elyan és Percival


Artúr

További képeket találtok ide kattintva.

Kiegészítés - új fotók innen:


Bradley, Colin és a lovaik


James Callis


Ahogy Bradley mondaná: "Helloooo ladies!" :P


Ma még ők is szerepeltek


Túlerő :)


Artúr és Merlin a kamerák előtt

Címkék: 4. évad forgatási fotó vendégszereplők

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr772894596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása