Egy kis forgatás

 2011.05.14. 15:01

Ahogy itt a blogon is többé-kevésbé nyomon követhettétek, április 26. és május 10. között zajlott a Merlin idei első blokkjának franciaországi forgatása. A helyszínen (kis híján szó szerint) sátrat verő rajongók mostanra hazatértek Pierrefondsból, így a temérdek fotó után már mozgóképes felvételeiket is meg tudják osztani.

Ízelítőként az alábbi két kis videón ugyanannak a - nyilván többszöri nekifutásra felvett - jelenetnek a forgatásába pillanthatunk bele, először Merlin (Colin Morgan), másodjára Artúr (Bradley James) akcióját követve. Nem történik semmi extra, de mindig izgalmasnak találom, ha kicsit a kulisszák mögé lehet tekinteni. Úgyhogy megértem - és magunk közt szólva kicsit irigylem is ;) - a sátrat verőket. 

 

forrás

Címkék: forgatás 4. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr142903374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása