Artúr a (gól)király

 2011.06.06. 23:21

Tekintettel a múltkori bejegyzés népszerűségére, egy újabb hír a zöld gyepről: Camelot kardforgatói tegnap pályára léptek az angliai Burnleyben, a hírességek részvételével rendezett Soccer Six futball tornán. A versenybe nevezett csapatoknak egyenként hat meccset kellett megvívniuk a győzelemért. A "Team Merlin" színeiben Camelot három harcedzett lovagja, Bradley James (Artúr), Eoin Macken (Gwaine) és Tom Hopper (Percival) lépett pályára, akik megmutatták, hogy Albionban bizony nem kis pályán rúgják a bőrt.

A Merlin-csapat végül hat meccsből hatot megnyert, 35 gólt szerzett (James egymaga 19-et), és ezzel elhódította a 2011-es Soccer Six kupát.

Bradley tegnap éjjel a trófeával aludt. :D Meg is nézhetitek alább.

A Merlin-csapat Bradley és a kupa

 
Az eseményről itt találtok galériát, itt pedig videót.

"A szövegemet kellene tanulnom, ahelyett, hogy a díjat mutogatom." - írja Bradley twitteren. Ma természetesen folytatódott a forgatás. ;)

Címkék: bradley james

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr512963280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása