Lindsay Duncan királynő lesz

 2011.06.13. 13:00

Úgy tűnik, a producerek igényesen válogatnak, egyre erősebbnek látszik a Merlin idei vendégszereplőinek sora. Tegnap jelent meg a hír twitteren, hogy Lindsay Duncan is szerepel az új évadban, amit megerősít a Tony-díjas színésznő ügynökségi adatlapja.

Duncan számos mozifilmben (legutóbb Tim Burton Alice Csodaországban című rendezésében) és tévés produkcióban játszott, tízszer jelölték BAFTA-díjra. Doctor Who-rajongóknak a The Waters of Mars című epizódból lehet ismerős Adelaide szerepében. Én a Róma Serviliájaként emlékszem rá. A történelmi sorozatban több mint erőteljes alakítást nyújtott.

A színésznőt a jelek szerint a Merlin negyedik évadjának Alex Pillai által rendezett egyik epizódjában (talán a hatodikban) láthatjuk, egy bizonyos Annis királynő szerepében.

Címkék: 4. évad vendégszereplők

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr802980243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2011.06.14. 14:30:11

Először csak a képet néztem meg, és egyből akartam mondani, hogy ő volt a DW "Waters of Mars" című részében. :) (Ami egyébként nem jött be annyira)

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2011.06.16. 01:57:35

Abban nem láttam, de a Rómában nagyon jó volt Brutus anyjaként.

Spawn85 2011.06.22. 10:47:21

Na, a Rómát meg már nagyon régen láttam. Úgyhogy arra már nem nagyon emlékszem. Bár most, hogy így említed, rémlik valami. :)
süti beállítások módosítása