Merlin-nap a francia Comic Conon

 2011.06.17. 23:53

Úgy tűnik, Franciaországban nem csak a forgatási helyszínül szolgáló Pierrefonds várának százméteres körzetében népszerű a BBC sorozata. Mint azt korábban már olvashattátok, a június 30. és július 3. között zajló párizsi Comic Con találkozónak idén is vendégei lesznek a Merlin szereplői. Colin Morgan (Merlin) és Bradley James (Artúr) részvételét hetekkel ezelőtt bejelentették a szervezők, ám a legújabb hírek szerint csatlakozik hozzájuk Katie McGrath (Morgana), valamint a sorozat egyik szülőatyja, Julian Jones forgatókönyvíró is.

Ez azonban nem minden. Az amerikai Variety információi szerint egy egész napot (július 2., szombat) szentelnek a Merlinnek a szervezők. Ennek részeként megtartják az elmaradhatatlan közönségtalálkozót, a nap folyamán kétszer is lesz autogramosztás, megvalósul a korábbi hírekben már említett kiállítás a sorozat kellékeiből és jelmezeiből, valamint a harmadik széria werkfilmjét és dupla évadnyitóját is megnézhetik a rajongók a nagy vásznon. (Franciaországban is most nyáron kerül képernyőre a harmadik évad.)

"Franciaország fontos terület a Merlin számára, és nagyon örülök neki, hogy a francia rajongóknak lehetősége adódik találkozni a sorozat hőseivel és egyik létrehozójával" - nyilatkozta a lapnak Nathalie Delin, a sorozat nemzetközi forgalmazását bonyolító Fremantle Media franciaországi alelnöke.
Mi pedig annak fogunk örülni, ha a francia rajongók nem lesznek restek mindenféle beszámolót küldeni az eseményről. A sorozat hivatalos twitter csatornája is azt ígéri, hogy élőben tudósít a rendezvényről.

Címkék: események

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr932993951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása