Másodszor is lovagi torna

 2011.06.26. 21:02

Olvashattátok már, hogy a héten újra lovagi tornát forgatott a Merlin stábja Franciaországban. Lesifotókat is láthattunk, csak éppen olyan képet nem, amin ló, lovag és lándzsa így együtt szerepelt volna. Hát íme, itt van Bradley (Artúr) teljes lovagi pompában, aki a második fotó tanúsága szerint a merészebb manőverektől sincs megrettenve.

Érdemes megfigyelni a képeken a fakorlát szív alakú díszítését is (fent a hölgy, illetve alább a ló fenekénél). A Wikipédia írja: a XII. századra a lovagok közötti küzdelmek az imádott hölgy kegyének megszerzéséért indultak, s a párbaj végén a hölgy "ítélkezett" győztes és vesztes felett.
Csak úgy említem, hogy a korábbi képek szerint Artúr és Lancelot vesz részt a tornán. Az információval mindenki azt kezd, amit akar. ;)


(a képek forrása)

Hogy mire megy ki a játék, azt megtudjuk ősszel, ám a torna látványára vélhetőleg nem lesz panasz. Dale McCready operatőr twitteren megerősítette, hogy idén is azzal a francia lovas kaszkadőr csapattal dolgoztak, akikkel két évvel ezelőtt. Az akkori forgatásba bepillanthatunk az alábbi kisfilm segítségével.

Végül egy kis szolgálati közlemény: Észrevehettétek (nem nehéz, mert a dizájntól kissé elüt), hogy megjelent egy "szépséges" Facebook-gomb a cikkek alján. Ha valamelyik bejegyzés kifejezetten tetszik nektek - nem pont ez, hanem bármelyik korábbi vagy ezutáni -, kérlek, kattintsatok, és osszátok meg Facebookon, hátha az ismerősök is rákapnak a Merlinre, vagy akár kiderül, hogy ők is kedvelik a sorozatot! :)

Címkék: forgatás 4. évad 2. évad forgatási fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://bbcmerlin.blog.hu/api/trackback/id/tr363017008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fanni95 2011.06.27. 08:44:15

pont a The once and future queen-ment a tv-ben amikor csak úgy kapcsolgattam ide oda és ott ragadtam. arthur épp a tornán vett részt. azóta ez a kedvenc epizódom a 2. évadból. emiatt kezdtem el nézni a Merlint:)

OvibanKenobi · http://ovibankenobi.blog.hu 2011.06.27. 21:41:01

Remek epizód, nálam is a kedvencek közé tartozik. :)
süti beállítások módosítása